26-03-18

Wedstrijdverslag Liesbos 1 - Krochtenboys

Scheidsrechter: E. van der List

Uitslag: 3-7

Doelpunten: Beau (3x), Ad, Jasper, Bart en Berten

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Berten, Beau, Ad, Jasper, Steven, Nandy, Roy, Mario, Michel, Dave, Karl en Bart

 

Leek op een 1ste wedstrijd van het seizoen.

 

Onze vorige wedstrijd werd gespeeld op 28 januari, nadien werden de matchen steeds afgelast. Dus was het voor beide ploegen weer zoeken en werd het een moeilijke wedstrijd, ook voor de scheidsrechter werd het geen gemakkelijke match. Toch haalde de Krochten de drie punten binnen.

 

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Roy, Mario, Michel en Dave

Middenvelders: Jasper, Nandy, Steven en Berten

Aanvallers: Beau en Ad

Startte op de bank: Bart

 

Edwin van der List leidde vandaag de wedstrijd en Patje was vlaggeman. Louis kwam de ploeg aanmoedigen en Rune zijn papa. Tijdens het 1ste kwartier was weer zoeken naar de bal en spelers; een lange bal van Roy naar Beau ging richting Jasper. Iets later kon Dave Beau bedienen, hij deed nog een mooie actie maar de bal ging naast. Op het kwartier rondde Liesbos1 een tegenaanval netjes af en we stonden 1-0 achter. Dan een actie die vertrok bij Michel via Nandy, Steven, Beau tot bij Jasper. Wat later werd een strak schot van Beau op goal door de doelman weg gebokst. Maar na 20 minuten onderschepte Nandy de bal, de bal ging naar Beau, onderweg deed de bal nog een rare bots maar Beau maakte de gelijkmaker (1-1). Daarna een bal van Roy via Nandy naar Ad en een trap op doel. Na een half uur voetbal mocht Mario een vrije trap geven, de keeper duwde de bal in hoekschop, Beau nam de corner, de bal werd nog wel geraakt door Mario maar het was Ad die ons op voorsprong bracht (1-2). Iets later kwam een bal van Mario via Nandy bij Jasper, hij gaf nog een schot op doel. Een uitgooi van Karl naar Dave en via Berten terug naar de goed mee opgekomen Dave. Een lange bal van Michel naar Ad, die kon zich goed vrijlopen en nog een pass aan Beau geven. Een kans voor Liesbos1 om gelijk te komen, maar de hoekschop werd overgekopt. Een teruglegbal van Jasper naar Nandy, een pass naar Beau en een trap op doel. Met nog enkele minuten te spelen voor de rust kwam Bart op het veld voor Michel. Een mooie actie van Ad naar doel, een assist en Beau maakte de 1-3. Juist voor affluiten van de 1ste helft moest Karl nog een bal in hoekschop boksen.

In de 2de helft komt Michel voor Berten op het veld; een vrijschop wordt door Bart naast de muur gedraaid, maar gaat niet binnen. Een bal van Roy komt via Steven bij Jasper, de doelman kan er nog net bij. Dan Dave naar Beau en het afstandsschot van Michel gaat over. Na een kwartier een mooie combinatie Beau naar Ad en via Bart bij Jasper, hij maakt de 1-4. Iets later Steven naar Roy en hij naar Jasper. Dan Dave naar Ad die er nog een lange loopactie uitperst en nog net Beau kan bereiken. Daarna een counter van Liesbos1, maar Mario lost het keurig op. Ad is leeggelopen en mag naar de kant, Berten komt hem vervangen. Na 25 minuten een mooie actie van Beau en een assist naar Bart, het wordt 1-5. Iets later wordt Dave opnieuw geraakt en moet naar de kant, Ad gaat de resterende minuten vol spelen. Op het half uur gaat het even snel, een bal van Steven gaat naar Beau die nog een mooie loopactie doet en zorgt voor de 1-6. Enkele minuten later bedient Beau Berten die zich goed vrijspeelt en zijn eerste van het seizoen maakt (1-7). Nog een paar minuten later staat het 2-7, een actie van Liesbos1 gaat binnen. Bart naar Berten maar de bal van Ad gaat net langs de verkeerde kant van de paal. Een vrije trap van Liesbos1 wordt door Michel weggekopt. Een bal van Beau via Jasper naar Ad gaat juist naast. Karl moet een bal in hoekschop werken, de corner wordt genomen maar Michel lost het goed op, de bal gaat naar Beau en komt zo bij Ad. Bart naar Ad, een één-twee met Steven, terug bij Ad en naar Jasper. Op het einde van de wedstrijd mag Beau nog een vrije trap geven, hij geeft een korte pass naar Jasper, Liesbos1 onderschept de bal, Karl kan nog redden maar er komt een hoekschop. Liesbos1 maakt hiervan gebruik om er 3-7 van te maken en wat later fluit de scheidsrechter af.

 

De volgende match is op paasmaandag thuis tegen Heira3, de wedstrijd start om 9.30u.

16:57 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.