29-01-18

Wedstrijdverslag Stan Van Eekelen - Krochtenboys

Scheidsrechter: E. Dubbelman

Uitslag: 2-4

Doelpunten: Robin, Bart, Jasper en Beau

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Bart, Beau, Berten, Robin, Steven, Jasper, Ronny, Mario, Nandy, Dave, Karl en Roy

 

Gewonnen van 1ste achtervolger.

Voor de 4de keer op rij maken we het eerste doelpunt van de match, maar ook al vier keer komen we in enkele minuten op achterstand. Vandaag heeft de Krochten als ploeg er toch weer voor gezorgd dat de drie punten voor hen waren.

 

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Ronny, Mario, Nandy en Dave

Middenvelders: Bart, Robin, Steven en Bart

Aanvallers: Beau en Berten

Startte op de bank: Roy

 

Evert Dubbelman stond vandaag reeds op het veld toen wij toekwamen en floot hij voor ons zijn 2de wedstrijd van de dag, Patje hanteerde de vlag. Tinne, Lynn en Laura kwamen hun mannen aanmoedigen en Axel en Alex genoten tussendoor van de trampoline. Stan van Eekelen liet zien dat ze goed geklasseerd stonden, want de eerste kansen waren voor hen en al vrij snel moest Karl een bal over de lat tikken. Dan een bal via Jasper en Bart naar Beau maar die stond buitenspel, wat later Mario via Robin naar een goedwerkende Jasper. Na 10 minuten gooide Steven een bal voor doel, Beau kon er niet bij maar Robin kon in de rebound succesvol afwerken (0-1). Krochten nam toen een periode de wedstrijd in handen, een actie die vertrok bij Nandy naar Steven, Berten en Robin trapte op doel, de bal ging in hoekschop. De bal van Ronny bereikte, via Bart en Robin, Beau; dan vanop links, Dave naar Jasper terug naar Nandy en via Berten bij Bart. Mario naar Ronny en langs Bart en Steven terug bij de goed meegekomen Ronny. Een bal van Berten naar Beau ging naast en een aanval van Robin naar Ronny en Jasper werd door de doelman in hoekschop geduwd. Nog een mooie actie van Steven naar Berten, terug bij Steven, hij dropte de bal voor doel, Jasper kon er net niet bij en Beau schoot over. Een dieptepas van Mario naar een goed doorgelopen Beau ging rakelings naast. Maar na een half uur nam Stan van Eekelen de match over, Karl moest heel ver uitkomen en kon de bal nog wegtrappen; iets later pakte Karl een vrije trap; maar dan werd op een paar minuten onze voorsprong een achterstand (2-1). Even een koude douche, even bekomen; maar na enkele minuten gingen de kopjes weer omhoog en werd er opnieuw gevoetbald. Een actie van Ronny naar Steven, Mario, Berten terug Ronny en terug bij Steven. Een vrije trap van Bart werd door Beau naast gekopt. En nog een aanval via links Dave naar Jasper, Berten, Mario naar rechts Ronny dan Nandy, Robin, Beau en Steven die op doel trapte.

In de 2de helft komt Roy voor Dave op het veld, de Krochten komt goed uit de kleedkamer want een afstandsschot van Robin kan maar net gepakt worden. Een bal van Beau naar Steven gaat terug naar Beau, na 5 minuten hetzelfde scenario opnieuw Beau naar Steven nu gaat de bal naar Bart hij maakt de aansluiter (2-2). Een bal van Ronny via Mario en Steven, Jasper gooit nog voor doel; Roy via Mario en Berten tot bij Bart. Een vrije trap 5 meter buiten het strafschopgebied wordt door Beau rakelings naast getrapt. Een aanval van Stan van Eekelen wordt door Karl gecounterd. Daarna een bal van Steven, Bart geeft een schot op doel, de bal komt terug bij Steven nu naar Beau en Robin kan de bal voor doel brengen, maar geen afwerking. Een vrijschop van Mario bereikt Robin net niet, een bal van Robin naar een goed mee gevolgde Steven gaat over. Een tegenaanval van Stan van Eekelen gaat naast. Na een half uur komt Dave voetballen voor Berten, een bal van Roy gaat via Dave naar Jasper. Wat later volgt een assist van Steven en Jasper brengt ons weer op voorsprong (2-3). Een bal van Nandy komt via Robin en Steven bij Beau hij legt terug naar Bart en die geeft een pass aan Jasper. Karl gooit de bal naar Roy en langs Robin, Bart tot bij Beau. Opnieuw een fout een vijftal meter buiten het strafschopgebied, Robin trapt de bal tegen de muur en Bart schiet in de rebound over. Bart heeft zich helemaal gegeven en Berten krijgt de laatste 10 minuten de aanvoerdersband. Met nog een 5 minuten te spelen maakt een tegenspeler hands, Beau trapt de penalty koelbloedig binnen en het wordt nog 2-4. Dan Roy via Steven tot bij Berten, hij gooit voor, Steven trapt nog juist naast de paal. Iets later Beau naar Dave, een schot op doel maar de doelman pakt. En ook aan de andere kant moet Karl nog een bal pakken.

Een moeilijk veld om op te spelen, maar dat is voor beide partijen. Toch hebben we vandaag weer laten zien dat voetbal een teamsport is.

 

De volgende match is thuis tegen UBZ 2000, de wedstrijd start om 9.30u.

19:43 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.