22-01-18

Wedstrijdverslag Wiga - Krochtenboys

Scheidsrechter: J. Ossenblok

Uitslag: 3-1

Doelpunten: Beau

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Bart, Beau, Berten, Seppe, Robin, Steven, Jasper, Mario, Nandy, Dave, Karl en Ronny

 

Met z’n tweeën naar de dokter.

Zoals van oudsher is een wedstrijd tegen Wiga steeds geladen. Er werd flink gevoetbald, maar halfweg de 2de helft liepen Karl en een Wigaspeler tegen elkaar, beide een hoofdwonde boven het oog. De ene bloedde al meer dan de andere, maar beiden moesten van het veld en beiden konden naar het ziekenhuis om de wonde te verzorgen. Bij Karl werden 6 draadjes geplaatst.

 

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Jasper, Mario, Nandy en Dave

Middenvelders: Seppe, Bart, Robin en Steven

Aanvallers: Beau en Berten

Startte op de bank: Ronny

 

Vandaag was Johan Ossenblok de scheidsrechter van dienst en Patje onze grensrechter. Suske kwam supporteren. Het eerste kwart was voor Wiga, maar wij creëerden toch ook enkele acties. Een bal van Seppe ging naar Robin en die gooide de bal voor doel. Jasper naar Seppe, die legde terug naar Bart en zo naar Steven. Iets later een afstandsschot van Steven, de doelman was paraat. Karl pakte een bal en trapte uit, de bal kwam bij Beau en hij gaf een schot op goal. Dan Seppe een één-twee met Berten en een trap op doel. In een volgende fase zat Karl er weerom goed tussen om de bal te pakken. Dave via Robin naar Beau, hij gaf een doorsteekbal naar Steven maar de bal werd onderschept door de tegenstander en er volgde een gevaarlijke counter, Karl loste het op. Daarna opnieuw een grote kans voor Wiga om op voorsprong te komen. Na 20 minuten vertrok een bal bij Nandy ging naar Robin en Bart gaf een lange bal naar de goed doorgelopen Beau, hij maakte de 0-1. Een nieuwe aanval werd opgezet door Mario, ging via Bart, Robin, Berten tot bij Steven, hij gaf nog een voorzet. Iets later vertrok een actie bij Jasper via Robin, Seppe, Berten, Steven naar Beau. Een bal van Bart naar Steven en een goed mee opgekomen Nandy. Een bal van Mario naar Robin en een afstandsschot van Beau. Na een half uur kwam Ronny Seppe vervangen, Ronny ging rechtsachter spelen en Jasper rechterflank. Een bal van Ronny via Bart en Steven naar Berten. Bij een actie van Wiga kon Karl nog met een uitgerekte arm bij de bal maar bij een volgende tegenprik werd het 1-1.

Na de rust krijgt de Krochten onmiddellijk enkele kansen om opnieuw op voorsprong te komen. Daarna wordt Robin tweemaal foutief gestopt, bij de eerste fout krijgt een Wigaspeler geel; Bart geeft de vrije trappen, maar er wordt niet gescoord. Ronny heeft werk met zijn tegenspeler en kan de bal soms na twee keer onderscheppen. Een bal van Dave naar Steven, Berten en een fout op Beau, de vrijschop van Bart wordt door de keeper gepakt. Bij een aanval van Wiga gebeurt een fout op Karl, de vrije trap komt bij Jasper en gaat via een lange bal van Robin naar Beau. Bij een hoekschop van Wiga plukt Karl de bal uit de lucht. Na een kwartier komt de ommezwaai: een bal van Nandy naar de vrijgelopen Robin komt tegen de scheidsrechter en Wiga kan hiervan gebruik maken om de 2-1 op het bord te zetten. En nog geen 3 minuten later komen ze er weer door en wordt het 3-1. Na een half uur botsen Karl en Ruben op elkaar en ze moeten allebei naar de kant. Suske rijdt met Karl naar het ziekenhuis voor verzorging. Seppe komt terug het veld op en Bart gaat in de goal staan. Een bal van Berten terug naar Nandy en Dave naar Seppe, hij wordt foutief gestopt, de vrije trap gaat naast. Bart pakt een bal en gooit onmiddellijk naar Mario en die geeft een dieptebal naar Berten. Mario doet eerst een één-twee met Bart en geeft dan de bal naar Ronny en via Jasper bij Berten. In een latere fase blijft de bal voor ons doel hangen, maar uiteindelijk kan Mario de bal toch wegtrappen.

We hebben er voor gevochten (blijkbaar letterlijk en figuurlijk) maar het mocht vandaag niet zijn. 3-1 is de einduitslag en zo gaat Wiga in het klassement over de Krochten.

 

De volgende match is naar en tegen Stan van Eekelen, de wedstrijd start om 11.00u.

19:36 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.