06-11-17

Wedstrijdverslag Krochtenboys - KPJ Made

Scheidsrechter: J. Ossenblok

Uitslag: 2-2

Doelpunten: Beau en Steven

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Robin, Beau, Dave W, Jasper, Steven, Nandy, Robin, Roy, Mario, Michel, Dave V, Karl, Berten en Seppe

 

Geknokt tot de laatste minuut.

 

Made ging vandaag zeer sterk van start en het was voor de Krochten niet eenvoudig om dat tempo mee te volgen, maar toch hebben onze spelers volgehouden en de 0-2 achterstand teruggebracht naar 2-2. Robin was kapitein en hij heeft het ook mogen voelen, hij werd het meest van allen foutief gestopt. Vandaag waren het ouders die hun zonen kwamen aanmoedigen: Suske en Karina, Walter, Cel.

 

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Roy, Mario, Michel en Dave V

Middenvelders: Jasper, Nandy, Steven en Robin

Aanvallers: Beau en Dave W

Starten op de bank: Berten en Seppe

 

Johan Ossenblok was scheidsrechter van dienst en Patje deed de zijlijn. Het eerste kwartier was het bijna enkel Made die in balbezit waren, ze zaten continu op onze speelhelft. Toch waren er tussendoor acties van de Krochten: een bal van Nandy naar Dave W werd door de keeper gepakt; Roy naar Dave W en die bediende Jasper; een aanval van Robin naar Dave W en Steven gooide de bal nog voor doel, maar er stond geen afwerker. Anderzijds had onze defensie hun werk: Michel had z’n job met zijn tegenspeler, maar hij hield hem goed uit de wedstrijd; ook Dave V won de meeste duels en Mario als laatste man ruimde de overige ballen goed mee op. Ook Karl kwam een paar keer goed tussen. Roy kreeg ruimte en kon na een één-twee met Dave W de bal nog voor de goal droppen. Door een fout kreeg een Madespeler geel, Robin gaf de vrije trap, Beau kopte de bal in de handen van de doelman. Een 10-tal minuten later kreeg diezelfde Madespeler opnieuw geel, dus rood en moest Made met tien verder, maar zij bleven gaan voor de aanval. Een bal van Steven ging naar Mario, kwam terug bij hem, dan naar Nandy en verder naar Dave W. Beau legde de bal terug naar Roy, hij kon een bal naar doel geven, maar Robin trapte over. Opnieuw vertrok een actie bij Roy naar Dave W en Steven, de bal wilde er niet in. Na een goed half uur een ingooi voor Made en na een paar passes ging de bal in doel (0-1). Daarna Nandy via Steven naar Robin, iets later Robin via Beau naar Jasper en terug richting Robin. Een vrijschop door Robin werd door de keeper weg gebokst. Dan Nandy naar Roy en een lange bal naar Jasper. En een vrije trap van Mario werd voor doel gedropt, maar Made voorkwam de gelijkmaker.

 

In de 2de helft kwamen Berten en Seppe voor Dave W en Nandy. Een doorsteekbal van Beau gaat naar Berten, maar hij wordt afgevlagd voor buitenspel. Karl pareert een bal, geeft die onmiddellijk aan Dave V en via Seppe naar Robin. Een vrijschop van Made tikt Karl over de lat. Een vrije trap van Robin, de bal zit tussen de palen maar niemand om binnen te duwen; dan een vrije trap van Mario, Beau kan net niet afwerken. Daarna een afstandsschot van Beau op de doelman en een bal van Seppe spat op de deklat. Een bal van Dave V via Mario en Berten naar Robin, maar de bal wil er echt niet in. Dave W komt terug spelen en Jasper gaat naar de kant. Na een half uur wordt er een fout gemaakt binnen het strafschopgebied, dus penalty (0-2). Maar enkele minuten later dan toch een perfecte pass van Mario naar Beau en hij maakt de 1-2. Dan een bal van Berten naar Dave W en Mario, maar de doelman staat paraat. Ondertussen pakt een Madespeler geel. Een bal van Robin wordt in hoekschop gewerkt en bij de derde corner op rij tikt Mario de bal net over de winkelhaak. Toch wordt het werken beloond en met nog enkele minuten te spelen een assist van Roy naar Steven en die werkt de verdiende goal binnen (2-2). Een laatste aanval vertrekt bij Seppe gaat via Robin en Berten nog naar Beau.

 

Vandaag een moeilijke wedstrijd gespeeld, maar Berten coachte tijdens de 1ste helft zijn ploeg goed vanaf de zijlijn. En door hun kopjes niet te laten hangen, maar te blijven gaan van iedere bal hebben we de bordjes toch nog gelijk gekregen. Dus dank je wel gasten voor de match! Ook bedankt Made voor de wedstrijd want jullie maakten het ons niet gemakkelijk en dank je wel Johan Ossenblok om de wedstrijd goed te leiden.

 

De volgende wedstrijd is tegen Buitenlust’72, de wedstrijd start om 9.30u. We komen samen om 8.45u aan de brug in Meer.

19:13 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.