16-10-17

Wedstrijdverslag Krochtenboys - KPJ Liesbos 4

Scheidsrechter: E. van der List

Uitslag: 3-4

Doelpunten: Beau (3x) en Steven

Geel: Dave W

Rood: -

Gespeeld: Karl, Beau, Dave W, Ad, Steven, Rob, Seppe, Roy, Nandy, Michel en Dave V

 

Een heel kort verslag.

 

Vandaag juist 11 spelers, dus dank je wel gasten om 90 minuten op het veld te staan. Geen reservespelers, geen Patje, geen Louiske, enkel Tinne en 4 kids: Axel, Alex, Nore en Rune. Dit had tot gevolg dat ik grensrechter mocht zijn en dat ons Tinne, onze duvel-doe-al en redder in nood, zo goed was om de goals te noteren.

 

Opstelling:

Keeper: Karl

Verdedigers: Roy, Nandy, Michel en Dave V

Middenvelders: Ad, Rob, Steven en Seppe

Aanvallers: Beau en Dave W

Starten op de bank: -

 

Edwin van der List floot de wedstrijd op gang en ik liep de zijlijn af met de vlag. Het eerste kwartier werd er goed over en weer gevoetbald met ook mooie acties van de Krochten. Na 20 minuten viel de eerste bal in doel, maar het was in onze goal (1-0) dus het werd achtervolgen. Vrij snel later kreeg Ad last van zijn lies en omdat we geen vervangers hadden, ging hij onder de lat staan. Karl werd laatste man, Nandy middenvelder, Steven ging iets hoger spelen en Dave W meer op rechts. Blijkbaar lukte dit goed want na een half uur in de 1ste helft een assist van Steven en Beau maakte gelijk (1-1). Nog geen 2 minuten later kwam een afgeweken bal bij Beau en het werd 1-2 en in de 40ste minuut een voorzet van Dave W nog geraakt door een tegenspeler maar Steven zorgde voor de 1-3. In het begin van de 2de helft milderde Liesbos 4 de achterstand en het werd 2-3. Ondertussen kreeg Dave W een gele kaart. Na een half uur een assist van Dave W en Beau maakte z’n derde (2-4). Een vijftal minuten later een goal van Liesbos 4 (3-4) en werd het nog bibberen tot de scheidsrechter affloot.

 

Vandaag een fijne wedstrijd gespeeld, sommige van onze spelers hebben op karakter de match uitgespeeld. Dus een grote pluim voor de ploeg. En dank je wel Liesbos 4 voor de wedstrijd, want het werd ons niet gemakkelijk gemaakt.

 

De volgende wedstrijd thuis tegen Ostaayense boys, de wedstrijd start om 9.30u.

18:36 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.