23-04-17

Wedstrijdverslag Krochtenboys - Wiga 2

Scheidsrechter: M. Palinckx

Uitslag: 1-3

Doelpunten: Steven

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Karl, Beau, Dave W, Robin, Mario, Steffen, Steven, Ronny, Nandy, Dave V, Bart, Seppe en Jasper

 

 

“Het laatste verslag”

 

Misschien reeds snel, maar we gingen vandaag onderuit in de achtste finale van de beker. Dit heeft tot gevolg dat we ineens onze laatste wedstrijd hadden. Een wedstrijd met kansen, maar er werd te weinig gescoord, Leo Lauryssen (den Boer), supporter van de tegenpartij, kwam zelfs vragen of we niet wilden winnen. Onze supporters: Louiske, Tinne, Alex en Axel, Suske en Karina, en wat later Roy en Laura.

 

 

Opstelling:

Keeper: Bart

Verdedigers: Ronny, Karl, Nandy en Dave V

Middenvelders: Robin, Steffen, Mario en Steven

Aanvallers: Beau en Dave W

Startten op de bank: Seppe en Jasper

 

8ste finale van de beker: Patje was grensrechter van dienst en Marcel Palinckx kwam weerom onze wedstrijd leiden. We waren nog maar amper gestart en we kregen reeds een kans, maar Beau trapte naast. Een goede doorgeef van Dave W naar Beau en Dave V die de bal van links naar rechts zwierde, naar Steven. Een actie van Mario, Steffen naar Steven, maar de doelman was paraat. Dan een afstandsschot van Arno, kapitein van Wiga, en de bal ging erin (0-1). Opnieuw Wiga, Karl moest in hoekschop werken en we werden een moment volledig weggespeeld, het was allen Wiga. Maar toch kwamen we terug in de wedstrijd, een bal van Beau naar Steffen, een Wigaspeler belette de gelijkmaker. Een actie van Steven naar Beau, die fout gestopt werd in het strafschopgebied, Karl gaf de penalty, maar de keeper duwde in hoekschop, Beau nam de corner, goed voor doel maar er werd niet afgewerkt. Een bal van Steffen naar Beau, de doelman hield de goal proper, dan gooide Steven de bal voor doel maar de keeper plukte de bal uit de lucht. Terug verdedigen: Dave V zat er goed tussen, nadien een kattensprong van Bart. Ronny speelde een goeie match, hij hield zijn tegenspeler uit de wedstrijd. Bij een volgende actie van Nandy via Mario en Dave W naar Steven, die dropte de bal voor doel, eerst Beau, dan Robin maar de doelman zat er weer tussen. Ook Bart pakte een moeilijke bal uit de voeten van een Wigaspeler. Een bal van Robin via Steven naar Beau. Een vrijschop van Bart kwam juist niet bij een goed vrijstaande Beau. Dan moest Dave V redden door de bal over de achterlijn te werken. Opnieuw een vrije trap, Steffen nam die maar Robin kon niet binnenduwen. Juist voor affluiten ging de bal binnen en zou het 0-2 worden, maar er werd gevlagd voor buitenspel.

 

Jasper en Seppe komen voor Dave V en Dave W, Karl gaat onder de lat staan. Een lange loopactie van Ronny en een afstandsschot van Beau die over gaat. Een vrijschop van Bart naar Steven die doortikt richting Seppe. Daarna Steven naar Seppe, de bal komt niet bij Beau; opnieuw Steven die de bal teruglegt op Bart een lange bal naar Beau, maar hij kopt naast. Een bal van Jasper via Mario naar Steven. Op het kwartier een aanval van Wiga, Karl raakt de bal nog maar het staat 0-2. Een hoekschop van Beau wordt door de doelman tegen de lat overgeduwd. Dave W komt terug op het veld voor Beau; een vrije trap van Bart, 3 man op een rij maar niemand die de bal raakt. Na een half uur een assist van Steffen naar Steven en de stand wordt 1-2. Enkele minuten later wordt het 1-3. Een bal van Nandy naar Steffen, Steffen trapt de bal op doel maar de doelman pakt. Ronny die een zeer verdienstelijke wedstrijd heeft gespeeld, gaat naar de kant, Dave V komt in zijn plaats. Een bal van Mario naar Bart gaat via Seppe naar Dave W. Dan moet Karl tot 2x tussenkomen en pakt dan de bal. Bij een hoekschop van Bart is het weer de doelman die de bal overtikt. En met nog enkele minuten te spelen komt Beau nog terug voor Steven spelen.

 

De wedstrijd wordt afgefloten, onze laatste wedstrijd van het seizoen is gespeeld. Ons seizoen zit erop: “Bedankt spelers om niet op te geven en te blijven werken voor de ploeg”. Ook bedankt voor de 3de helft, want dat is ook belangrijk in het voetbalgebeuren. Bedankt Tinne voor je soms moeilijke zoektocht naar de 11de man.

Hopelijk hebben ook de lezers iets gehad aan de verslagen en konden ze meeleven in het voetbalgebeuren van de 1ste en 2de helft. Nu kan mijn pen en schriftje weer aan de kant en hopelijk verschijnen er volgend seizoen opnieuw verslagen.

Even rust om de batterijen weer op te laden en hopelijk zijn jullie er volgend jaar allemaal weer bij.

21:20 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.