19-04-17

Wedstrijdverslag Krochtenboys - KPJ Teteringen

Scheidsrechter: M. Palinckx

Uitslag: 5-5

Doelpunten: Beau (3x), Robin en Steffen

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Bart, Beau, Dave W, Steven, Steffen, Robin, Berten, Roy, Nandy, Dave V, Tom, Karl, Nick en Ronny

 

 

“Een laat verslag”

 

Waarschijnlijk heb je de uitslag reeds teruggevonden op de website van RVC de Baronie, maar dan nog maar een kort verslag. Vandaag 15 spelers en uiteindelijk zelfs 17 supporters: Mario (geschorst), Laura, Louiske, Gert, Louis (vader Tom), Pilar (vriendin Dave W), iets later Stan, Mascha en Kyara, Suske, Tinne met Axel en Alex, Jan en Diane (ouders Steffen), Jos en Christel.

 

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Roy, Bart, Nandy en Dave V

Middenvelders: Steven, Steffen, Robin en Berten

Aanvallers: Beau en Dave W

Startten op de bank: Ronny, Nick en Karl

 

1ste bekerwedstrijd: Patje was grensrechter van dienst en Marcel Palinckx floot opnieuw de wedstrijd. Na een kwartier spelen hadden we reeds een 3-3 op het scorebord, ik was het wedstrijdformulier nog aan het invullen en een corner van Steven werd door Beau binnengekopt (1-0), iets later werd het 1-1 en dan 1-2. Na 10 minuten draaide Beau een hoekschop ineens binnen (2-2), daarna een afstandsschop van Beau naast (was blijkbaar een test) want de volgende actie was bijna identiek: een assist van Steven en een verre trap van Beau, een mooie lob en het werd 3-2. Maar nog binnen het kwartier werd het 3-3. Dan een pass van Stefffen naar Beau, een ver schot maar naast. Na 20 minuten werd een vrije trap van Bart door Robin binnengewerkt (4-3). Daarna weer een vrijschop van Bart, nu konden Robin of Dave W niet verzilveren. Teteringen bleef gevaarlijk op rechts, een bal op de lat, nadien moest Tom redden, maar enkele minuten later was het toch bingo (4-4). Steffen dropte nadien een bal voor doel, geen afwerkers. Een lange bal van Berten richting Beau, maar iets te ver. Opnieuw Teteringen die dreigde, Nandy moest tot tweemaal tussenkomen. Een bal van Robin ging naar Steven dan naar Berten, de bal ging in hoekschop; Beau nam de corner, Steffen kopte de bal naast. Weerom Teteringen met een aanval, Tom moest twee keer tussenkomen en dan loste Roy het op.

 

Nick, Karl en Ronny komen op het veld voor Dave W, Steven en Roy. Karl stond nog maar net op het veld of hij wordt er al onderuit getrapt, Mario, waterdrager van dienst, gaat de eerste verzorging geven. Een bal van Nick naar Robin wordt teruggelegd naar Berten maar hij kan er juist niet bij. Dan Steffen naar Beau; Nandy via Nick en Berten richting Beau. Een vrije trap van Bart komt bij Robin die de bal teruglegt naar Beau. Een mooie actie van Ronny en een pass naar Berten, een bal van Nick naar Robin maar het schot gaat voorlangs. Dave V heeft zijn werk met zijn tegenspeler maar hij houdt hem meer en meer uit de wedstrijd. Na 20 minuten komen we weer langszij met een goal van Steffen (5-4). Iets later komt Steven terug in actie, Nandy gaat naar de kant. Een fout op Beau juist buiten het strafschopgebied, Nick trapt de bal op de muur. Dan weer Tom die laat zien dat hij in de goal staat. Daarna Beau naar Nick, de keeper is paraat. Een hoekschop: Karl niet, Nick op de doelman die de bal tegen de lat duwt. Na een half uur komt Dave W terug voor Nick, een vijftal minuten later maakt Teteringen opnieuw gelijk (5-5). Ronny zorgt met een mooie redding dat we niet verliezen. Op het einde van de wedstrijd krijgen nog 2 spelers van Teteringen geel.

 

De wedstrijd wordt afgefloten, zijn er verlengingen? Met een gelijkspel van 5-5 zullen beide ploegen wel verder spelen, dus geen verlenging.

 

Volgende zondag spelen we om 9.30u thuis tegen Wiga. Nu moet er wel een winnaar zijn, dus eventueel verlengingen en/of penalty’s.

18:56 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.