05-03-17

Wedstrijdverslag ONA - Krochtenboys

Scheidsrechter: J. Woestenberg

Uitslag: 4-1

Doelpunten: Beau

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Karl, Beau, Seppe, Steffen, Berten, Dave W, Robin, Mario, Dave V en Jasper

 

“Alles gegeven maar ….”

 

…. gestart met slechts 10 spelers en Beau was er dan nog bij om de ploeg voor een groot deel uit de nood te helpen. Maar met nog 20 minuten te spelen moest hij toch vertrekken, dus geëindigd met z’n negen. Eerste helft ging nog gelijk op, de Krochten kon het nog perfect belopen. Dave W kreeg dan last van zijn hamstrings maar kwam niet van het veld (geen vervanging), de Krochten deed er alles aan om nog terug gelijk te maken, maar het laatste kwart was er teveel aan.

Patje was er niet en Louiske was wat later, dus werd gevraagd aan de maat van Dave W, Saffie, om te starten als grensrechter. Zodra Louis er was, nam hij de vlag over.

 
 

Opstelling:

Keeper: Jasper

Verdedigers: Robin, Karl, Mario en Dave V

Middenvelders: Seppe, Steffen, Berten en Dave W

Aanvallers: Beau

Startten op de bank: -

 

Vandaag was John Woestenberg onze scheidsrechter, hij floot de wedstrijd op gang en reeds vlug een actie van Beau naar Dave W, een assist van Seppe en Beau maakte de 0-1. Een bal van Dave V naar Dave W en Beau, die gooide de bal voor doel Dave W kon er niet bij. Dan actie door het midden: Mario via Berten bij Steffen, de bal ging naast. Karl naar Mario en Steffen, hij legde terug op Jasper. Een mooie actie van de Krochten: Seppe, Beau, Seppe, Berten, terug Seppe, terug Beau naar Robin die een lange bal voor doel zwierde, Dave W kon er net niet aan. Door een fout op Robin, nam Robin een vrije trap, Mario kon er niet bij. Eerst een lange, mooie actie van Steffen, de bal ging naar Beau, hij trapte laag over de grond, maar de bal ging juist naast. Op het half uur kwam ONA gelijk door een valse bots van de bal (1-1). Dan Karl naar Seppe, Dave W en Beau, die de bal nog scherp voor doel bracht. In de 40ste minuut kwam ONA langszij door een vrije trap en een bal die niet weg wilde voor onze goal (2-1).

 

De eerste actie in de 2de helft komt van Dave W, de bal gaat via Seppe naar Beau. Dan trapt Steffen een bal laag over de grond maar de keeper pakt. Een dieptebal van Robin naar Beau, maar de bal gaat naast, een lange loopactie van Dave V en een pass naar Beau. Dan Berten, de bal van Beau gaat rakelings naast. Seppe legt terug naar Dave W en naar Beau. Beau naar Steffen de bal gaat naast. Daarna Beau naar Berten, die trapt op de doelman. Een actie van ONA gaat over. Karl naar Seppe, Beau terug naar Berten en Robin, Karl moet oplossen door de bal in hoekschop te werken. Na 25 minuten moet Beau toch vertrekken en blijven we met negen over. Eerst nog een afstandsschot van Steffen dat naast gaat, maar na een half uur maakt ONA de 3-1. Iets later een corner genomen door Steffen, de bal gaat binnen maar de hoekschop moet overgedaan worden want de wisselspeler van ONA was nog niet van het veld. Steffen neemt opnieuw de hoekschop, Mario kopt nu naast. Dan een bal van Mario naar Berten, Dave W geeft nog een trap op doel. Eerst gaat een actie van ONA nog over doel, maar in de laatste minuut wordt het nog 4-1. Nog een aftrap en scheidsrechter Woestenberg fluit de match af.

 

Hopelijk zijn we de volgende wedstrijd weer met genoeg spelers. Dank je wel voor diegenen die er vandaag waren en zich voor 100% gegooid hebben in de match.

 

Volgende week zijn we vrij, maar er wordt zaterdag een dropping georganiseerd. Op 19 maart is onze laatste match van het seizoen tegen Wiga, de wedstrijd start om 9.30u. We rijden rechtstreeks naar de camping Laarse Heide.

19:31 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.