18-12-16

Wedstrijdverslag Krochtenboys - Liesbos 2

Scheidsrechter: H. Biemans

Uitslag: 0-1

Doelpunten: -

Geel: Robin, Dave en Jasper (2x)

Rood: -

Gespeeld: Karl, Dave, Nandy, Steven, Mario, Robin, Jasper, Ronny, Roy, Dave en Bart

 

Wachten op de truitjes.

 

Met een 5-tal minuten vertraging floot Hans Biemans de wedstrijd op gang. Onze tegenstander moest wachten op de voetbaltruitjes, misschien was het een manoeuvre om ons uit ons lood te brengen.

De supportersgroep groeide vandaag in de loop van de wedstrijd aan. Sanne, Laura, Louis, Tinne met Alex en Axel waren er van in het begin bij, daarna kwam Berten (gekwetst), later Jos en Christel, dan Suske, nog wat later Karina en Elise en in de 2de helft kwam Johan Dictus ook nog even langs.

 

Opstelling:

Keeper: Bart

Verdedigers: Ronny, Karl, Roy en Dave V

Middenvelders: Steven, Mario, Robin en Jasper

Aanvallers: Nandy en Dave W

Startten op de bank: -

 

Patje was vandaag onze grensrechter. Na enkele minuten een afstandsschot van Robin richting doel, dan ging een afgeweken schot van Nandy in hoekschop. Een bal van Mario ging richting Dave W, hij kon er net niet bij. Roy die een bal oprolde, gaf een pass naar Karl en via Dave V naar Jasper. Een lange loopactie van Mario, nog teruggelegd naar Steven, de bal ging voorlangs. Daarna een bal van Ronny via Dave W naar Nandy. Maar Liesbos 2 kwam meer en meer in het spel: tot tweemaal toe een corner, de tweede werd overgewerkt. Opnieuw een lange actie van Mario, een goeie voorzet maar Dave W kon niet binnenwerken. Weer een hoekschop van Liesbos 2, de bal werd overgekopt. Dan kreeg een Liesbosspeler geel op een fout op Karl, Dave W nam de vrijschop en dropte de bal voor doel, geen afwerking. Op het einde van de 1ste helft nog een vrije trap van Karl, Robin duwde de bal langs de verkeerde kant van de paal.

 

In de 2de helft wordt al snel een fout gemaakt op Robin, Karl neemt de vrije trap, Robin kan niet verzilveren. Dave V onderschept perfect een bal en geeft een pass aan Jasper, dan een één-twee tussen Dave W en Steven. Een counter van Liesbos 2 moet door Roy in hoekschop gewerkt worden. Een fout van Robin en geel; iets later een ingooi van Steven en Mario trapt de bal recht op de doelman, de corner wordt genomen door Steven, Dave W kopt naast. Daarna een bal van Mario naar Steven, een goed doorgelopen Ronny en naar Jasper. Een trap op doel in de kleine hoek wordt gepakt door Bart. Opnieuw een mooie kans van Liesbos 2, de bal gaat naast. Een bal van Mario naar Steven, een gekraakt schot gaat in hoekschop, Steven neemt de corner Dave W trapt over. Weerom een tegenaanval van Liesbos 2, Bart brengt redding. Nog enkele mooie acties: Ronny naar Karl, Steven, Nandy en Jasper. Weer Ronny nu naar Mario, Karl, terug Mario en Dave W. Een uittrap van Bart naar Robin, naar Steven en richting Jasper. Een fout van Dave V binnen het strafschopgebied, geel en penalty. Jasper laat zich horen en krijgt hiervoor 2x geel, de strafschop wordt genomen en gaat binnen (0-1). Een actie van Roy door het midden en de bal richting Robin. Nog een gele kaart voor de doelman van Liesbos 2. Een laatste actie van Dave V naar Roy en Mario, iets later fluit Biemans de match af.

 

Tijd voor de winterstop, hopelijk brengt dit rust en vliegen we er na de winterstop weer met z’n allen in, want onze laatste uitslagen waren niet denderend. Nog geen volgende wedstrijden op de website, dus afwachten wat de eerste wedstrijd wordt.

17:02 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.