04-12-16

Wedstrijdverslag Krochtenboys - Dula

Scheidsrechter: E. Dubbelman

Uitslag: 5-5

Doelpunten: Steffen, Jasper, Steven en Beau (2x)

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Karl, Beau, Steffen, Steven, Mario, Nandy, Seppe, Jasper, Roy, Dave, Robin, Berten en Bart

 

Als je één goal meer maakt dan de ander, dan win je.

 

Deze uitspraak van Johan Cruijff staat op de vernieuwde site van de Baronie, en dat klopt natuurlijk ook. En wanneer je evenveel goals maakt dan heb je geen winnaar, dit was zo bij de wedstrijd van vandaag.

Wintertafereel, het veld zag wit, maar de lijnen waren nog zichtbaar, de ondergrond was ook niet hard, dus kon er gevoetbald worden. De laagstaande zon zal wel van de partij zijn in de match, zo koos Dula bij de toss om eerst te spelen met de zon in de rug en daarmee moest Robin de 1ste helft in de zon kijken.

De supportersgroep groeide vandaag in de loop van de wedstrijd aan. Laura en Louis waren er van in het begin bij, daarna kwam Tinne met Alex en Axel, later Suske en nadien Jos en Christel.

 

Opstelling:

Keeper: Robin

Verdedigers: Jasper, Karl, Roy en Dave

Middenvelders: Steven, Mario, Nandy en Seppe

Aanvallers: Beau en Steffen

Startten op de bank: Berten en Bart

 

Patje was grensrechter en Evert Dubbelman was scheidsrechter. Na enkele minuten was het weeral achtervolgen want een actie van Dula ging binnen en we stonden met 0-1 achter. Een vrijschop van Karl ging naar Mario, hij kon de bal slecht onder controle houden, de bal ging over de achterlijn. Een één-twee van Steffen, Beau, terug Steffen, dan Nandy, Steven, terug Nandy, die de bal nog voor doel dropte. Een aanval van achter uit: Jasper naar Mario, Roy, Dave en Seppe, mooi voor doel maar Beau kon er juist niet aan. Dan een doorsteekbal van Nandy naar Steffen, een mooie actie, gaf de bal nog voor de goal, maar weer geen afwerking. Na een kwartier een tegenaanval van Dula en het werd 0-2. Een hoekschop van Beau kwam mooi voor doel, geharrewar, maar de bal ging uiteindelijk over de achterlijn, niet in doel. Na 25 minuten een vrij trap van Karl, de bal ging in hoekschop, Beau nam de corner en Steffen kopte de 1-2 binnen. Een lange actie van Mario eindigde in een corner. Ook Dula bleef voetballen, eerst ging een bal rakelings voorlangs en iets later moest Robin een vrijschop van Dula redden. Na een half uur kwam Berten spelen voor Nandy en vrijwel onmiddellijk werd hij aangespeeld door Steffen en hij verlengde naar Beau, Ook al kwamen we beter in de wedstrijd en hadden we meer balbezit, een counter van Dula bracht de score naar 1-3. Nog een vrije trap van Karl, die kwam bij Beau, ging naar Mario en in hoekschop.

 

In de 2de helft komt Bart voor Seppe en vrij snel mag hij een vrijschop nemen, de bal komt perfect voor doel, noch Karl, noch Steven werken af. Dan een loopactie van Steven langs de lijn, hij gooit voor, Beau die bukt en Jasper legt binnen (2-3). Dan weer een gevaarlijke actie van Dula, Robin zit er goed tussen, hij heeft de bal klemvast. Een bal van Steven voor doel, wordt in hoekschop gewerkt. Steven neemt de corner, Beau kan niet afwerken. Na een kwartier een vrije trap van Bart, Steven pakt de bal aan en trapt onderkant lat de gelijkmaker binnen (3-3). Enkele minuten later een assist van Steven, Beau maakt de 4-3. Dan wordt de voorsprong niet uitgediept: eerst Beau naar Berten, de bal gaat juist naast de verkeerde kant van de paal; dan Beau via Steven naar Steffen, nu gaat de bal rakelings over. Bij een volgende fase komt een bal van Berten via Mario naar Beau, hij trapt raak en het wordt (5-3). Weer een paar minuten later neemt Dula een vrije trap, de bal draait naast de muur en gaat binnen (5-4). Berten moet naar de kant en Seppe gaat de wedstrijd volmaken. Een bal van Beau gaat naar Seppe, maar die staat buitenspel. Dan moet Robin een bal uit de voeten van een tegenspeler halen. Maar met nog een vijftal minuten te spelen wordt het 5-5, een goal met een buitenspelgeurtje, volgens Patje was er buitenspel, hij had de vlag opgestoken maar Dubbelman besliste anders. Dan nog een bal van Steven naar Karl, maar de keeper zit ertussen en een counter van Dula die net naast gaat.

 

Volgende week moeten we naar Heira. De wedstrijd begint om 10.00u, we gaan rechtstreeks naar de Laarse Heide.

21:27 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.