20-11-16

Wedstrijdverslag KPJ Etten - Krochtenboys

Scheidsrechter: H. Biemans

Uitslag: 5-1

Doelpunten: Beau

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Karl, Beau, Berten, Steven, Steffen, Nick, Robin, Jasper, Roy, Dave en Bart

 

Wind was spelbreker.

 

Vandaag waren ze met z’n elven. Bedankt gasten om te komen voetballen.

De wind was vandaag de opvallende aanwezige: in de 1ste helft maakte de Krochten daar geen gebruik van, maar Etten daarentegen maakte er in de 2de helft optimaal gebruik van.

Zaten in de dug-out om van daaruit te supporteren: Nandy (noodgedwongen, gekwetst), Laura, Tinne, Axel, Alex en Louis.

 

Opstelling:

Keeper: Bart

Verdedigers: Jasper, Karl, Roy en Dave

Middenvelders: Steven, Steffen, Nick en Robin

Aanvallers: Beau en Berten

Zaten op de bank: -

 

Piet was nog bezig met het net van de goal met hulp van Bart, toen Hans Biemans de match op gang floot, Patje was grensrechter van dienst. Etten startte het best en Bart moest reeds vlug een paar keer tussenkomen, maar na 10 minuten werd de bal laag in de hoek binnengelegd en stonden we 1-0 achter. Een actie van Nick via Beau naar buiten bij Steven, een goeie drop voor de goal, maar geen Krochtenspeler. Iets later een vrije trap van Karl, de bal werd gedragen door de wind en kwam bij Steven, weerom de bal voor doel en weerom geen speler om af te werken. Een serieuze fout op Karl, hij kwam na een tijdje terug recht, mankte verder want hij kon niet naar de kant (geen wissels en het zou niet de enige keer zijn dat hij geraakt werd). Een bal van Roy naar Steffen, Nick en Robin. Daarna werd een fout gemaakt op Beau, zat tussen 2 spelers, Nick trapte de vrijschop, de bal kwam terug bij hem, hij gooide de bal opnieuw in het pak, veel geharrewar, dan een fout op hem en werd het penalty. Beau trapte de bal laag over de grond binnen en de bordjes hingen weer gelijk (1-1). Een lange actie die begon op links bij Dave, naar Robin, Berten, terug Robin en een fout. Nick nam de vrije trap richting Beau. Daarna op rechts, Jasper, Nick, opnieuw Jasper en terug bij Nick. Na een half uur ging de bal in onze goal, maar werd afgekeurd voor buitenspel. Bij een corner van Etten kopte Karl de bal weg naar Berten, dan Steven, Nick en Steffen. Een inworp van Jasper naar Steffen, kreeg hij terug en ging naar Beau, daarna een mooie actie van Steffen, een voorzet voor doel, maar geen afwerker. Iets later onderschepte Steffen weer de bal en zwierde die weer voor goal. De achterlijn werd nogmaals op de proef gesteld: een bal van Roy via Dave naar Karl, die Robin kon bereiken.

 

Het 1ste kwartier van de 2de helft wordt ons fataal. Na enkele minuten staat het 2-1, met de wind gaat de bal binnen. Maar Etten blijft aanvallen, met eerst een bal die rakelings naast gaat, dan een vrije trap die Bart klemvast pakt. Na een kwartier een vrije trap van Etten, ook deze bal wordt door de wind gedragen en gaat binnen (3-1). Bijna onmiddellijk daarna wordt het 4-1. Toch probeert de Krochten nog te voetballen, een bal van Roy naar Nick, terug Dave en dan Robin. Een actie van Steven via Berten, Robin bij Beau en stopt met een fout. De vrije trap van Karl wordt door de doelman gepakt. Een aanval van Dave naar Robin, Steffen, Steven, terug Steffen naar Berten, die de bal voorgooit. Een corner van Etten wordt door Bart gepakt. Dave, die bij zijn terugkeer slechts één helft wilde spelen, blijft zijn best doen, hij onderschept een bal en geeft een pass aan Beau, die de bal richting Steven trapt, hij kan er juist niet bij. Een actie van Steven naar Jasper eindigt bij Robin door een fout. Steffen neemt de vrijschop, de bal gaat naar Beau. In de laatste minuten van de wedstrijd maakt Etten nog de 5-1.

 

Volgende week moeten we naar de leider in de stand:Made. De wedstrijd begint om 9.30u, we komen samen aan de brug van Meer.

19:00 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.