30-10-16

Wedstrijdverslag Krochtenboys - Wiga 2

Scheidsrechter: A. Lanooij

Uitslag: 1-0

Doelpunten: Steven

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Karl, Steffen, Jasper, Steven, Mario, Nandy, Seppe, Roy, Bart, Ronny, Robin en Hugo

 

“Dank je wel!!”

 

De “dank je wel” is vandaag voor onze Robin. Hij stond vandaag onder de lat en hij heeft de nul op het scorebord gehouden. Ook voor de 2 oudjes, Janus en Louis, die vandaag ‘mochten’ vlaggen (uitspraak van Louis).

De supporters die vandaag hun gasten kwamen aanmoedigen: Dave (nog niet speelgerechtigd), Tinne, Alex en Axel, Sanne, Suske en Karina, Elise, de ouders van Steven en iets later Tiago. Ook jullie bedankt om erbij te willen zijn, voor onze spelers zijn jullie heel belangrijk.

 

Opstelling:

Keeper: Robin

Verdedigers: Roy, Bart, Karl en Ronny

Middenvelders: Steven, Nandy, Mario en Seppe

Aanvallers: Steffen en Jasper

Zaten op de bank: Hugo

 

Scheidsrechter Lanooij kwam de wedstrijd leiden en het was eerst wat aftasten van beide ploegen. Door een fout op Karl nam Bart een vrije trap, de bal vloog tegen de paal. Na een kwartier een mooie aanval van Steffen, een assist en Steven maakte het mooi af (1-0). Iets later een bal van Seppe, naar Karl, Steffen en weer bij Steven. Wiga liet zich niet kennen, we moesten verdedigen, maar onze achterlijn met Bart, Karl, Roy, Ronny en in de 2de helft Jasper liet geen steek vallen, al was het soms bibberen. Wiga kreeg drie hoekschoppen op rij, telkens moest de bal opnieuw over de achterlijn. Een bal van Mario naar Nandy en een schot op goal. Daarna Nandy via Mario naar Seppe. Dan een actie die van achteruit werd opgestart: Karl naar Bart, Roy en een dieptebal naar Steffen. Wat later een doorsteekbal van Nandy richting Seppe. Een tegenaanval van Wiga, maar een goed meegevolgde Roy die het oploste. Ronny via Karl naar Roy, Nandy en Jasper. Een bal van Mario naar Steven werd teruggelegd naar Roy, dan terug over Karl en Ronny naar Nandy. Daarna moest Robin zich rekken om de bal met zijn vingertoppen tegen te houden. Opnieuw een kans voor Wiga, maar de bal werd overgetrapt. Een bal van Bart naar Nandy, terug Karl naar Ronny en Seppe, Steffen en Jasper. Opnieuw een bal bij Jasper naar Mario, maar die trapte hoog over. Steffen naar Seppe, terug Steffen nu naar Mario. Een verre trap van Bart naar Steven die voorgooide, maar Mario en Nandy konden de voorsprong niet verdubbelen. Bart mocht nog een hoekschop nemen, de bal kwam terug bij hem en hij mocht de bal nogmaals voor doel droppen maar er werd niet afgewerkt.

In de 2de helft komt Hugo voor Ronny (Ronny moest nog op een andere plaats zijn). We waren iets te laat terug van de kantine (koffietje drinken) en er was een fout gebeurd op Karl. Al goed dat Jordi ook nog kwam kijken, want hij moest met de waterzak het veld op (alle toeschouwers zaten nog in de kantine). Iets later wordt een corner door Bart teruggelegd naar Karl, de bal gaat naast de paal. Dan hebben we even geluk, Bart moet een bal van Wiga op de lijn redden. Een bal van Karl naar Steffen, een afstandsschot, de doelman moet in twee keer pakken. Opnieuw Karl nu naar Steven, hij doet nog een schone actie, maar de bal wordt door de keeper gestopt. Bart naar Hugo en Nandy trapt op de doelman. Een vrije trap van Bart naar Steven, maar de bal wil niet binnen. In een volgende actie blesseert Hugo zich (hamstrings), hij blijft wel op het veld omdat we geen wissels meer hebben. Wiga blijft zoeken naar de gelijkmaker: eerst op Robin, in de rebound over. Daarna maakt Bart onvrijwillig hands binnen het strafschopgebied, dus penalty. Robin zit er goed tussen, de bal komt terug bij de Wiga-speler maar Robin pareert opnieuw en houdt de nul. Dan nog enkele kansen aan beide zijden, maar de eindstand blijft 1-0.

De volgende wedstrijd is tegen Liesbos 6, de wedstrijd start om 9.00u. We komen om 8.15u samen aan de brug van Meer.

16:53 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.