23-10-16

Wedstrijdverslag Gerrit Boys - Krochtenboys

Scheidsrechter: H. Biemans

Uitslag: 4-4

Doelpunten: Jan (2x), Robin en Beau

Geel: Jan

Rood: -

Gespeeld: Karl, Bart, Steven, Jan, Mario, Robin, Roy, Michel, Nandy, Jasper en Beau

 

“Alles voor de Krochten !!!”

 

Uitspraak van onze Jan maar dit geldt voor alle aanwezige spelers vandaag. Toch enkele met naam noemen: Michel, bedankt dat je onze elfde man wilde zijn. Maar vanmorgen weer terug met z’n tienen; bij onze Beau waren er problemen op het werk, dus kwam hij voetballen. Dank je wel gasten dat jullie vandaag toch met z’n elven aanwezig waren.

Koud en mistig maar toch was onze spionkop aanwezig: Dave (nog 3 weken out), Jos en Christel, Tinne met Axel en Alex.

 

Opstelling:

Keeper: Jasper

Verdedigers: Roy, Karl, Michel en Nandy

Middenvelders: Steven, Jan, Mario en Robin

Aanvallers: Bart en Beau

Zaten op de bank: -

 

Vandaag scheidsrechter Biemans om de match te leiden en Patje onze grensrechter. De eerste actie was van Gerrit met een schot op goal, daarna een actie van Roy naar Steven, Jan en richting Bart. Dan Jan die de bal scherp voorlangs trapte. Na 10 minuten een aanval van Gerrit, een afgeweken bal en we stonden met 1-0 achter, een minuut later werd de score verdubbeld, weer via een afgeweken bal (2-0). Na een kwartier kwam Beau toe, maar enkele minuten later ging een corner van Gerrit binnen en stonden we 3-0 achter. Opgeven staat niet in de woordenboek van de Krochten dus achtervolgen: door een fout op Mario mocht Bart en vrijschop nemen en Jan duwde mooi binnen (3-1). Iets later Nandy naar Jan, naar Steven en via een tegenspeler terug bij Steven, de bal werd in hoekschop gewerkt. Een bal van Steven naar Beau bal ging naast de paal. Dan een afstandsschot van Gerrit dat ook maar net naast ging. Een bal van Karl naar Jan, een mooie actie, een trap maar de keeper was paraat. Steven naar Bart en richting Beau. Een fout op Jan werd met geel bestraft, de vrije trap werd door Karl kort genomen naar Roy, naar Steven, Jan en Bart. Op het half uur een corner door Beau genomen, doorgekopt door Mario en binnengelegd door Robin (3-2). Een actie werd opgezet door Roy naar Steven een één-twee met Bart, terug Steven naar Beau. Achteraan moest er gewerkt worden: Karl naar Michel, via een Gerritspeler over de achterlijn. Nandy naar Karl, Bart, Steven, terug Bart die voorgooide maar Robin kon er niet aan. Dan Jan naar Beau die op de paal trapte, een afstandsschot van Mario op doel, opnieuw Mario nu naar Nandy, via Jan naar Beau. Juist voor rust onderschepte Michel de bal en kon vrij ver door het middenveld gaan.

 

De 2de helft is nog maar net bezig, Gerrit gaat door en het wordt 4-2 (ook al was het een doelpunt met een buitenspelgeurtje, de grensrechter stond met zijn vlag omhoog). Dan moet de doelman van Gerrit uit zijn pijp komen: eerst Beau, dan een afstandsschot van Robin en na een fout op Bart binnen het strafschopgebied een penalty maar de trap van Beau wordt door de doelman gepareerd. Enkele minuten later wordt een doelpunt van Bart afgekeurd omwille van buitenspel. Eventjes wordt het heel moeilijk voetballen, Jan krijgt geel, de wedstrijd wordt even stilgelegd, kapiteins bij de scheidsrechter, ploegen terug onder controle gebracht en opnieuw voetballen. Een bal van Beau naar Jan wordt in corner gewerkt. Een actie van Mario naar Jan en Steven, Beau kan er juist niet bij. Een bal van Nandy naar Jan, Steven, terug Jan, maar de doelman zit er weer tussen. Dan een counter van Gerrit die voorlangs gaat. Op een bepaald moment gaat Nandy frontaal tegen een Gerritspeler (man/vrouw), maar de wedstrijd gaat gewoon verder. Wat later Steven naar Jan en richting Bart, opnieuw Jan naar Bart die op doel trapt. Met nog een vijftal minuten te spelen lukt het Bart niet om te scoren, maar Jan maakt het wel af (4-3). Enkele minuten later een assist van Jan en Beau maakt de gelijkmaker (4-4). Nog druk, Steven gooit voor maar geen afwerker. Nog een hoekschop van Bart maar Jan en Robin kunnen er niet bij.

 

De volgende wedstrijd is thuis tegen Wiga, de wedstrijd start om 9.30u.

20:18 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.