25-09-16

Wedstrijdverslag Dula - Krochtenboys

Scheidsrechter: Schroeyers (Liesbos 6)

Uitslag: 2-4

Doelpunten: Beau (3x) en Jasper

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Karl, Beau, Berten, Steven, Robin, Mario, Jasper, Ronny, Nandy, Dave en Bart

 

Eerste hattrick van het seizoen.

 

Dank je wel Beau dat je vandaag onze 11de man wilde zijn. De laatste 5 minuten hebben we wel met z’n tienen gespeeld (omdat je dringend weg moest), maar je hebt wel voor een hattrick gezorgd.

 

Opstelling:

Keeper: Bart

Verdedigers: Ronny, Karl, Nandy en Dave

Middenvelders: Steven, Mario, Robin en Jasper

Aanvallers: Beau en Berten

 

Vandaag kwamen Louis, Hugo met Tiago hun ploeg aanmoedigen. Patje was grensrechter en scheidsrechter Schroeyers kwam de wedstrijd leiden. De Krochtenspelers vonden het eerste kwartier hun draai niet, daarentegen Dula was aanvallend beter. Na 10 minuten was het zover, Dula kwam 1-0 voor en wij moesten gaan achtervolgen. Een actie die vertrok bij Dave, ging naar Beau en kwam via Jasper terug bij Beau, de doelman moest de bal in hoekschop duwen. Opnieuw een kans voor Dula, maar de bal ging over doel. Een bal van Berten via Jasper naar Robin die nog voorgooide, maar er stond geen afwerker. Een mooie bal van Beau op doel, maar de voet van de keeper zat er nog tussen. Een teruglegbal van Karl naar Bart, een lange bal naar Jasper en via Beau naar Robin die op doel trapte. We kwamen meer in de match, de ballen kwamen reeds voor doel: eerst Karl naar Dave, via Beau naar Steven; dan Ronny via Nandy naar Robin. Een vrije trap van Karl werd door Beau doorgekopt naar Berten. Een bal van Karl naar Dave en via Mario naar Berten, daarna een lange bal van Nandy naar Jasper. Opnieuw Karl nu naar Mario, via Berten naar Robin. Maar de laatste pass of afwerking misten we nog. Een tegenaanval van Dula, een mooie voorzet werd maar net overgekopt, een snelle uitgooi van Bart naar Steven, die bediende Robin en die gaf een pass naar de goed doorgelopen Ronny. Een mooie actie met Steven in de hoofdrol: Steven naar Ronny, terug Steven nu naar Beau, terug Steven nu naar Berten, maar die stond buitenspel. Iets later speelde Beau drie tegenspelers uit, de bal ging nog naar Ronny. Een vrije trap van Beau ging door de muur, Robin duwde de bal net naast.

 

Bij het begin van de 2de helft moet Karl al een bal op de lijn redden, Bart lost het op. Dula is goed met de bal aan de voet, maar Nandy zit er goed tussen,ze onderschept de bal, geeft een pass naar Robin en via Beau gaat de bal naar Mario. Bij een volgende tegenaanval van Dula is het opnieuw Nandy die de bal recupereert. Na een kwartier een uittrap van Bart naar Nandy, een assist naar haar broer en Beau maakt de gelijkmaker (1-1). Tien minuten later is het opnieuw Beau die scoort en ons op voorsprong zet (1-2). Iets later komt een bal van Robin via Beau bij Berten, hij schakelt nog 2 spelers uit, maar trapt op de keeper. Daarna een doorsteekbal van Beau naar een goed doorgelopen Robin die de bal over doel trapt. Een bal van Mario via Beau naar Berten wordt door de doelman gepakt. Na een groot half uur een perfect schot van Jasper op doel en binnen, bijna in de winkelhaak. We komen 1-3 voor. Een bal van Steven naar Beau gaat voorlangs en de keeper moet een bal van Robin in hoekschop duwen. Met nog een kwartier te spelen zorgt Beau met een prachtig afstandschot voor de 1-4. Met nog 5 minuten te spelen moet Beau vertrekken, we doen verder met 10. In de laatste minuut mildert Dula de uitslag nog, eindstand: 2-4.

 

Een sportieve en aangename wedstrijd, dus dank je wel aan onze tegenstander.

 

De volgende wedstrijd is thuis tegen Heira 3, de wedstrijd start om 9.30u.

19:40 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.