30-03-16

Wedstrijdverslag Krochtenboys - Gerrit Boys

Scheidsrechter: E. Dubbelman

Uitslag: 7-0

Doelpunten: Beau (3x), Karl, Nick, Steffen en Steven

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Michel, Berten, Beau, Robin, Nick, Mario, Tim, Ronny, Karl, Roy, Jordi, Dave, Steffen, Steven en Seppe

 

Vandaag een vol wedstrijdformulier.

 

Ze waren vandaag met z’n 15. Bart had problemen op het bedrijf, maar hij kwam toch nog langs om zijn ploeg het laatste kwartier aan te moedigen. Ook een volle dug-out met supporters: Sanne, Joyce, Nandy en Pauline; de familie van Beau: pa, ma en broer; Jo en iets later Suske. Scheidsrechter was Evert Dubbelman en Louiske was grensrechter: de 1ste helft uitgewaaid en de 2de helft een verzopen kieken.

 

Opstelling:

Keeper: Jordi

Verdedigers: Ronny, Karl, Michel en Roy

Middenvelders: Robin, Nick, Mario en Tim

Aanvallers: Beau en Berten

Bankzitters: Dave, Steffen, Steven en Seppe

 

Veel wind, dus de bal ging telkens weer over de lijn. Maar toch werd er ook nog geprobeerd om te voetballen. Een bal van Tim ging naar Nick en Mario die kon er juist niet aan. Een verre uittrap van Jordi ging via Robin naar Beau, die de bal voor goal gooide. Een actie van Beau, die mooi wegdraaide en de bal over doel knalde. Een bal van Mario, Beau, Nick naar een goed mee opgekomen Ronny. Mario naar Tim en Berten die overtrapte. Roy zat er perfect tussen en gaf een goede pass naar Robin. Dan weer Mario naar Tim, via Karl naar Nick. In de 25ste minuut een schone tikki-takki van Beau, driemaal (Nick, Mario en Berten) en telkens terug naar Beau, ook de doelman deed nog mee, maar Beau maakte de 1-0. Dan een vrije trap, maar ondertussen had de hond van de familie zich losgewerkt en deed een ferme loopactie over het plein, rond de spelers en uiteindelijk terug naar de zijlijn. De vrije schop door Beau ging in de muur. In de 35ste minuut opnieuw een vrijschop, nu aan de middellijn, Karl gaf de bal kort naar Ronny, kreeg de bal terug, ging door het midden en plaatste de bal perfect laag binnen (2-0). Daarna Michel, dan Roy die perfect verdedigen. In de 40ste minuut een actie die vertrok op rechts bij Robin, naar Berten, een assist van Beau naar Nick en die maakte de 3-0. Dan nog een aanval van op links die vertrok bij Roy ging naar Tim en richting Berten. Jordi moest toch een bal pakken, hij trapte de bal uit en de doelman aan de overkant pakte de bal.

 

Bij de rust wisselen 4 spelers: Steffen, Steven, Dave en Seppe komen op het veld voor Berten, Tim, Roy en Seppe. De nieuwkomers maken de eerste acties: Steffen naar Seppe en dan Steven naar Steffen, maar die stond buitenspel. Een corner van Nick moet via Beau door de doelman overgetikt worden. Dan een bal van Karl naar Nick, Seppe en Beau de keeper pakt. Steffen naar Steven, de bal gaat weer in hoekschop, Karl een verre trap naar Steven, dan Ronny naar Steven. In de 20ste minuut een één-twee tussen Steffen en Steven, Steffen maakt de 4-0. Een bal van Beau wordt door Steffen rakelings naast getrapt. Een actie van Steven op links gaat naar Beau, de doelman werkt in hoekschop. Na 25 minuten komt Roy terug op het plein voor Ronny. Iets later een assist van Seppe naar Steven en het staat 5-0. Een actie van Steven en een pass naar Beau, daarna een bal van Steven die voorlangs gaat. In de 35ste minuut een verre pass van Nick naar Steven, een perfecte voorzet en Beau maakt de 6-0. Een volgende fase begint Dave, gaat naar Robin, dan Beau die Steffen bedient, de bal gaat rakelings naast. Dan een bal van Steven naar Beau, die een tikje tegen de bal geeft, de keeper krijgt hem in zijn handen. Van Seppe, naar Beau en Nick die naast trapt. In de 40ste minuut een assist van Steffen naar Beau en zorgt voor een eindstand van 7-0.

 

Volgende week spelen we opnieuw thuis, de laatste thuiswedstrijd; nu tegen KPJ Liesbos 6, de wedstrijd start om 11.00u.

05:24 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.