20-03-16

Wedstrijdverslag ONA - Krochtenboys

Scheidsrechter: J. Ossenblok

Uitslag: 3-0

Doelpunten: -

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Michel, Berten, Karl, Steven, Nick, Mario, Robin, Jasper, Roy, Dave, Bart en Seppe

 

Geen spitsen!!!

 

Bart zei het al voor de wedstrijd: “Onze aanvallers zijn niet van de partij, dus het gaat een moeilijke wedstrijd worden.” Dan Karl maar in de voorlinie, samen met Berten en na de rust Steven. Er werd wel gewerkt van voor, maar de laatste trap in doel lukte niet. Het was een match van net niet. Johan Ossenblok kwam opnieuw onze wedstrijd fluiten en Louis was grensrechter. Er was vandaag aanmoediging van Charlotte, Tinne, Alex en Axel, en Christel en Jos.

 

Opstelling:

Keeper: Bart

Verdedigers: Jasper, Roy, Michel en Dave

Middenvelders: Steven, Nick, Mario en Robin

Aanvallers: Berten en Karl

Bankzitter: Seppe

 

De 1ste helft ging gelijk op, een eerste actie van Nick en een mooie doorsteekbal naar Steven. Dan Berten naar Robin en de bal van Karl ging in corner, de hoekschop van Nick maar Mario kon er zijn hoofd niet onder krijgen. Een aanval van Dave, een pass via Mario naar Karl. Karl legde een bal perfect terug op Nick, maar de bal rakelings naast doel. Daarna twee mooie aanvallen van ONA, de bal bleef buiten de palen. Ondertussen werd de bal in een paardenwei getrapt, Seppe ging de bal halen samen met Axel en Alex. De bal zien liggen was geen probleem, maar uiteindelijk over de draad kruipen om er bij te kunnen. Terug naar het veld, Jasper zorgde tweemaal na elkaar voor een goede tussenkomst. Een mooie aanval die startte bij Dave, naar Nick, Berten, Steven en Karl. Daarna op rechts, een bal die vertrok bij Jasper, hij hielp de bal kwijt maar hij recupereerde de bal opnieuw, een lange loopactie van Jasper, dan via Karl naar Steven. Een volgende fase begon bij Michel, die ver door het midden ging dan via Berten, naar Nick en Mario en naar een goed mee opgekomen Dave. Iets later een perfecte bal van de linkerflank (Nick) naar de rechterkant (Steven). Dan bleef de bal in een volgend moment voor de goal van ONA hangen, uiteindelijk trapte Karl de bal naast het doel. Bijna onmiddellijk daarna hetzelfde tafereel maar nu voor onze goal, Bart kon de bal uiteindelijk toch pakken. Een rush van Karl van halfweg tot de achterlijn, een scherpe bal voor doel, maar Berten kon er niet bij.

 

In de tweede helft komt Seppe voor Berten en zijn eerste pass gaat naar Karl. Zij, die wat langer aan de koffie hadden gezeten, hebben de goal niet gezien want na enkele minuten kwam ONA 1-0 voor. Een bal van Seppe gaat naar Steven maar daarna een counter van ONA, Roy kan de bal nog wegkoppen. Dan Seppe naar Mario, via Karl richting Steven. Een lange loopactie van Robin, een mooie dropbal voor doel, maar geen afwerker aanwezig. Na een kwartier een fout op Karl, de ONA-speler krijgt geel, maar voor Karl zit de wedstrijd er op; Berten komt terug op het veld. Iets later een fout van Michel, juist buiten het strafschopgebied, de bal wordt in de muur getrapt. Rond het half uur komt ONA er weer door en het wordt 2-0, een vijftal minuutjes later een lob over Bart en het staat 3-0. Het wordt nu wel moeilijk maar toch blijft de Krochten voetballen, een bal van Mario wordt door Steven overgetrapt. De bal van de werkende Nick gaat in hoekschop en de corner wordt door Robin overgekopt. Bij een vrije schop gaat de bal van Nick over de muur, Mario kan er niet bij, de doelman wel. Een actie van Jasper gaat via Seppe naar Mario, ook Roy gaat ver mee in de aanval en trapt een afstandsschot op doel. Dan Nick met een lange bal naar een goed doorgelopen Steven, maar hij komt iets te kort. Seppe naar Steven, de bal gaat in hoekschop; de corner van Nick is iets te kort voor Mario. Een bal van Michel, Jasper, Roy, een actie van Dave naar Robin die op doel trapt; de keeper tikt de bal over.

Eindstand: 3-0

 

Volgende week, op paasmaandag, spelen we thuis tegen Gerrit boys, de wedstrijd start om 9.30u.

15:43 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.