20-12-15

Wedstrijdverslag Krochtenboys - Heira 3

Scheidsrechter: W. de Ruyter

Uitslag: 6-1

Doelpunten: Bart, Mario (2x), Steffen (2x) en Beau

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Michel, Steffen, Karl, Steven, Robin, Mario, Tim, Jasper, Bart, Dave, Jordi, Beau, Ronny, Seppe en Roy

 

De laatste wedstrijd van 2015.

 

Wim de Ruyter kwam voor ons zijn 1ste wedstrijd van het seizoen en tevens de laatste van 2015 fluiten. De bank was weerom bijna volzet (Ronny, Seppe, Beau en Roy), bedankt gasten om elke week weer voor je ploeg klaar te staan. Ook de supporters waren goed vertegenwoordigd (ze waren met evenveel als de spelers): Louis, Sanne; Wim, Jinse en papa Peter; Charlotte met 2 extra toeschouwers; Jos en Christel; Tinne met Axel en Alex; en Suske.

 

Opstelling:

Keeper: Jordi

Verdedigers: Jasper, Bart, Michel en Dave

Middenvelders: Steven, Mario, Robin en Tim

Aanvallers: Steffen en Karl

Starten op de bank: Ronny, Seppe, Beau en Roy

 

Met Patje langs de lijn kon de wedstrijd starten en Heira startte fel met enkele kleine kansjes. Maar binnen 5 minuten gebeurde een fout op Robin, Bart nam de vrije trap laag over de grond en de bal ging binnen: 1-0 (deze actie is van horen zeggen want wij, Louis en ik, waren het wedstrijdformulier nog aan het invullen). In een volgende actie kopte Karl een bal naar Steffen, maar die kon er juist niet bij. Dan een afstandschot van Steffen op goal. Tim mocht een hoekschop nemen, de bal kwam terug bij hem en hij kon nog eens voorgooien, geen afwerker. Na 20 minuten een vrijschop van Bart van ongeveer de middellijn, Mario kopte de 2-0 binnen. Een mooie bal van Jasper kwam perfect voor de voeten van Robin, nog een trap op goal; een gekruiste bal van Steven kwam net niet bij Tim en een bal vertrekkend bij Michel ging naar Robin maar werd door de keeper gepakt. Weer een actie die opstartte van achteruit: Dave naar Robin en zo naar Tim. Tweemaal na mekaar was Heira gevaarlijk: eerst een bal die tegen de kruising ging, dan een strak schot dat net naast ging. Na een half uur toch weer enkele kansen voor de Krochten: een pass van Karl naar Tim, de keeper zat er nog met een hand tussen; dan Steffen naar Steven, de keeper, de paal en terug de keeper die dan pakte; een bal van Steven via Karl naar Tim, de doelman klemvast. Weer een bal die vertrok bij Dave en werd mooi opgebouwd via Tim naar Robin en richting Karl. Bij een volgende fase zat Steffen goed tussen en gaf nog een schone pass aan Tim. Een lage bal van Steven op doel, de keeper zat ertussen; dan een aanval van Heira, Jasper loste het perfect op. Onze twee backs, Dave en Jasper, spelen een dijk van een wedstrijd; trouwens de ganse ploeg doet het zeer goed. Dan weer een bal van Robin naar Steffen, weerom zat de doelman ertussen. Een vrije trap van Tim, draaiend naast de muur, ging rakelings langs de verkeerde kant van de paal. Een bal van Steffen naar Steven en nog een voorzet maar Karl kon er net niet aan. Nog een bal van Steffen die naar Tim ging en op het einde van de 1ste helft mocht Tim nog een hoekschop nemen.

 

In de 2de helft komen Seppe, Beau en Ronny voor Tim, Steffen en Dave (alle 3 hadden er een goede 1ste helft opzitten, maar zij gaven ook anderen een kans om te voetballen). Een corner van Bart gaat er net niet in, daarna een voorzet van Beau naar Karl en een actie die start bij Jasper, dan Mario, Steven tot bij Beau. Een mooie tussenkomst van Michel en een lange loopactie van Mario met nog een pass naar Beau, Beau gooit de bal voor en Karl trapt op de paal. Weerom een actie van Jasper en een bal naar Steven, nu gaat de bal van Steven op de paal. Na 20 minuten een tegenaanval van Heira en de stand wordt gemilderd tot 2-1. Iets later een afstandschot van Karl op de doelman, een bal van Steven gaat naar Robin; ook Beau trapt op goal, de keeper tikt de bal terug naar Steven, nu wordt de bal in hoekschop gewerkt. De corner van Beau gaat naar Robin, de bal wil niet binnen. Dan maakt Michel (ook goed werk geleverd) plaats voor Roy; opnieuw druk van Heira, Jordi staat tot tweemaal toe op de juiste plaats en voorkomt dat het gelijk wordt. Karl wordt gekwetst en Steffen komt de wedstrijd volmaken. In de 35ste minuut komt dan toch het verlossende doelpunt: een hoekschop van Bart wordt door Mario binnengewerkt (3-1). Daarna een bal van Roy via Mario, Seppe naar Beau. In de 40ste minuut een goed opgebouwde actie die vertrekt bij Mario, naar Beau, Steven en Steffen die de bal met een voetje binnenlegt (4-1). Een bal van Jasper gaat via Bart, Ronny naar Seppe en naar Steffen. Dan gaat het ineens snel: een pass van Seppe naar Steven en een verre trap van Beau prachtig binnen (5-1). Daarna Steven naar Seppe, de bal gaat naast. Een bal van Steffen wordt door een Heira-speler in het strafschopgebied uit de lucht geplukt, penalty, Jasper krijgt de eer om de strafschop te nemen, het lukt hem niet, zelfs niet in de rebound. En dan juist voor affluiten nog een mooie actie die van achteruit vertrekt: een bal van Bart via Ronny naar Seppe en een assist van Beau wordt door Steffen binnengekopt. De bal wordt op de middenstip gelegd en scheidsrechter de Ruyter fluit een zeer sportieve match af. 6-1 is de eindstand. Bedankt spelers van Heira voor deze faire wedstrijd en bedankt Krochten voor deze mooie wedstrijd.

Eerste wedstrijd na de winterstop is op zondag 17 januari: we spelen dan tegen Made, de wedstrijd start om 10.00u. We komen om 8.45u samen aan de brug van Meer.

22:16 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.