29-11-15

Wedstrijdverslag Krochtenboys - Wiga 2

Scheidsrechter: D. de Vries

Uitslag: 3-3

Doelpunten: Beau (3x)

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Michel, Beau, Steven,Jasper, Robin, Mario, Tim, Roy, Karl, Dave, Jordi, Berten, Nick, Seppe en Bart

 

De eerste tegen de tweede in het voorlopige klassement.

 

De wedstrijd werd netjes verdeeld over de twee elftallen, de eerste helft was voor de Krochtenboys, de 2de helft voor Wiga. De punten werden ook netjes verdeeld, eindstand 3-3. Toeschouwers van het eerste uur: Wim en Louis, Sanne en Nandy (vriendin van …), Charlotte en vriendin. Bij de 2de helft nog versterking: Suske en Cis.

 

Opstelling:

Keeper: Jordi

Verdedigers: Roy, Karl, Michel en Dave

Middenvelders: Jasper, Mario, Robin en Tim

Aanvallers: Beau en Steven

Bankzitters: Bart, Seppe, Nick en Berten

 

D. de Vries was scheidsrechter van dienst en Patje onze grensrechter. De eerste actie werd opgeëist door Wiga maar nog geen 5 minuten later stond het 1-0 door Beau. Iets later een dieptebal naar Tim, die de bal voor doel gooide Steven kon er juist niet bij. Dan een corner van Tim, Steven trapte de bal op de lat. Een mooie doorsteekbal van Roy naar Robin die Jasper bediende. Na 20 minuten een bal van Jasper naar Robin, een assist naar Beau en het werd 2-0. Daarna een actie van Dave naar Beau, die Steven bediende en die de bal naar Tim speelde, maar Tim stond buitenspel. Bij onmiddellijk daarna een actie van Wiga, de bal ging binnen maar de scheidsrechter floot voor buitenspel. Eerst een afstandsschot van Beau dat rakelings naast ging en dan een verre trap van Mario, de bal streelde de bovenkant van de winkelhaak. Een vrije trap van Tim kon met slechts veel moeite weggewerkt worden door Wiga. Rond de 40ste minuut weer een vrije trap van Tim, nu stond Beau er om de 3-0 vast te leggen. In een volgende fase moest de keeper een bal van Beau in hoekschop werken. Met nog enkele minuten voor de rust kon Wiga een bal binnenwerken en werd het 3-1. Juist voor rust trapte Michel een bal naar Tim, die kon er niet bij; de bal ging tegen Patje terug het veld in.

 

In de 2de helft komen Nick en Berten voor Jasper en Beau. Karl naar Steven die een bal kruist naar Tim en iets later dropt Robin een bal voor doel. Een bal van Michel naar Nick en via Mario naar Tim. Na 10 minuten wordt Mario aan zijn kin geraakt (naar de dokter om te laten naaien), Seppe komt hem vervangen. Na een kwartier weer een tegenaanval van Wiga en het wordt 3-2. Iets later weer een actie van Wiga, dan komt Bart spelen voor Robin (last van z’n hamstrings) en bijna onmiddellijk daarna Jasper voor Nick (knie problemen). Daarna Roy die een bal kruist naar Seppe en die geeft een pass aan Berten, iets later Bart die moet tussenkomen en dan een fout en penalty voor Wiga, het wordt 3-3. En dan zorgt Jordi nog voor een mooie safe, zodat we toch nog één punt nemen.

 

Volgende week spelen we tegen Etten, de wedstrijd start om 10.30u. We komen om 9.30u samen aan de brug van Meer.

19:50 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.