15-11-15

Wedstrijdverslag Krochtenboys - KPJ Etten

Scheidsrechter: J. Ossenblok

Uitslag: 3-1

Doelpunten: Tim (2x) en Robin

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Michel, Steffen, Jasper, Robin, Nick, Jan, Tim, Ronny, Karl, Dave, Mario, Ad en Seppe.

 

Mooi om zien!!

 

Ze kwamen rustig afgezakt om een mooie wedstrijd te komen kijken, onze oud-spelers (ik heb duidelijk niet gezegd oude spelers): Louis, Jos, Wim, Suske en Bert. Daarnaast enkele gekwetsten die hun ploeg niet in de steek lieten: Roy en Jordi. En ook waren er “dames” aanwezig: Christel en Sanne.

Opstelling:

Keeper: Mario

Verdedigers: Ronny, Karl, Michel en Dave

Middenvelders: Jasper, Nick, Jan en Tim

Aanvallers: Robin en Steffen (in de spits)

Bankzitters: Ad en Seppe

Toen we toekwamen zagen we dat er een probleem was, de kleedkamers waren nog gesloten. 4 ploegen die buiten stonden te wachten, met nog een kleine 10 minuten voor half tien kwam er toch iemand de deur openen. Dus met een kleine 10 minuten vertraging kon Johan Ossenblok de wedstrijd op gang fluiten, Patje was er vandaag niet bij, dus Louis werd onze grensrechter en omdat de vlaggenman van Etten nog moest arriveren, begon Ad aan de overzijde. Ook de wind speelde vandaag parten die stond schuin over het veld, dus de match werd veel aan de andere kant van het veld gespeeld.

Een bal via Jan ging naar Jasper, iets later Jasper naar Robin die de bal teruglegde maar niemand voor doel. Een corner van Tim ging richting Steffen, een mooie actie van Jan (hij schakelde eerst 3 man uit) gaf nog een mooie voorzet naar Jasper. Ronny naar Jasper en dan naar Robin. Daarna een aanval van Etten met een schot op goal. Jan werd veel aangespeeld, een pass naar Nick en trapte van afstand op doel. Een mooie één-twee tussen Steffen en Tim. Door de zijwaartse wind ging de bal vaak over en werd er heel veel ingegooid. Na 25 minuten trapte Robin op de paal, Tim was goed mee gevolgd en in de rebound maakte hij de openingsgoal (1-0). Dave naar Jan, dan Nick die de bal nog scherp voor goal toch nog bijna binnenwerkte. Een bal van Ronny naar Jasper en naar Tim, iets later Tim naar Steffen maar de keeper zat ertussen. Achteraan Karl naar Dave en naar Michel, Jan met weer een mooie actie en een pass Nick, die ook zelf weer 2 spelers uitschakelde. Door een fout van Dave juist buiten het strafschopgebied vroeg Mario een muur van 4 man (Karl, Jan, Robin, Dave), de bal ging tegen de muur. Iets later weer een fout, weer een muurtje, nu ging de bal wel door de muur, maar Mario redde. Een bal van Steffen naar Robin, de bal ging net naast de paal. Dan kwam een bal bij Jan op een slechte plaats (en volgens mij heeft hij het nog nodig),even schudden en met nog was last, liep hij toch weer verder. Nick dropte een bal op de kop van Jasper, maar de bal wilde niet binnen. Een bal van Ronny via Jan naar Steffen die de bal richting Tim trapte. In de 40ste minuut een counter van Etten en de bordjes hangen weer gelijk (1-1). Nog voor affluiten van de 1ste helft moest eerst Mario nog een bal pakken en zat Michel er nog goed tussen.

In de 2de helft komen Ad en Seppe voor Jan en Nick spelen. Omdat de koffie te warm was, begint Jan met de vlag. Binnen de 5 minuten een hoekschop, Tim trapt de bal voor doel en de wind doet de rest, we komen op deze manier weer voor (2-1). Een bal van Ronny gaat richting Steffen. Een vrije trap van Tim wordt perfect voor doel gedropt, maar geen afwerker. Daarna een goede loopactie van Ad, die de bal ook voor goal gooit, Seppe kan er niet bij. Daarna draait Tim een vrijschop naast de muur. Een aanval van Etten moet door Mario in corner geduwd. Een verre trap van Michel, de bal wordt gedragen door de wind, komt bijna bij Ad terecht. De achterlijn, Ronny, Dave, Michel en Karl, staat er en ze houden veel ballen tegen. Na 35 minuten weer een vrije trap door Tim genomen en Robin maakt de geruststellende 3-1. Iets later moet Mario toch weer een bal uit de lucht plukken, een bal van Karl komt bij Robin en die trapt van ver op goal. Met nog een kleine 10 minuten te spelen gaat Michel naar de kant en komt Nick de wedstrijd volspelen. Weerom moet Mario een bal weer pakken en een pass van Jasper gaat via Seppe naar Ad die de bal nog voor doel gooit.

Volgende week spelen we tegen Texaboys, de wedstrijd start om 10.30u.

21:13 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.