08-11-15

Wedstrijdverslag Liesbos 6 - Krochtenboys

Scheidsrechter: L. Brand

Uitslag: 5-2

Doelpunten: Beau en Steven

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Bart, Beau, Steven, Seppe, Robin, Mario, Tim, Ronny, Roy, Dave, Jasper en Michel.

 

Een snel doelpunt helpt ons opnieuw niet naar een overwinning.

 

Blitzstart, maar toch hadden we de match niet in handen. Halfweg de 1ste helft kwamen we meer in de wedstrijd, maar de bal viel beter voor de tegenpartij (misschien moet je dit ook afdwingen). Scheidsrechter was vandaag L. Brand en Patje was onze grensrechter. Gert, Louis, Jos en Christel kwamen hun ploeg aanmoedigen.

 

Opstelling:

Keeper: Jasper

Verdedigers: Ronny, Roy, Bart en Dave

Middenvelders: Seppe, Mario, Robin en Tim

Aanvallers: Beau en Steven

Bankzitter: Michel

 

Er werd afgetrapt en de bal kwam bij Steven, een assist aan Beau en het stond binnen de minuut al 0-1. Een bal van Tim naar Steven eindigde in handen van de doelman. Een vijftal minuten later een tegenaanval van Liesbos 6 en de bordjes hingen weer gelijk (1-1). Een pass van Beau naar Robin, de bal ging in hoekschop, de corner werd door Tim genomen, Bart kopte op de lat. De daaropvolgende counter werd door Jasper gepareerd. Een afstandsschot van Roy werd door de keeper gepakt. Een bal van Mario ging door het midden naar Robin en op rechts een doorsteekbal van Ronny naar Seppe. Na 20 minuten werden we uitgespeeld en Liesbos 6 maakte de 2-1. Bart moest gewisseld worden omwille van z’n lies, Michel kwam op zijn plaats spelen. Een één-twee van Robin met Ronny en dan naar Beau. Een aanval van Liesbos 6 werd door Jasper gepakt. Een bal van Steven naar Tim werd door Mario op doel getrapt. Dan een pass van Seppe via Ronny naar Robin. Eerst een verre trap van Steven naar Beau, daarna opnieuw een pass naar Beau, maar die stond buitenspel. Weer een bal van Steven nu naar Tim, de keeper zat goed tussen. Daarna Beau naar Mario. Liesbos 6 weer met een aanval die naast ging, dan Ronny die de meubelen redde. In de 40ste minuut trapte Liesbos 6 eerst op de lat, maar in de rebound ging de bal toch binnen (3-1).

 

De 2de helft begint met een bal van Dave naar Robin en naar Tim die de bal voor doel gooit. Dan Robin naar Beau, de doelman moet redden. Na 10 minuten een lobbal van Liesbos 6 en het wordt 4-1. Iets later een vrije trap van Beau, de doelman moet overtikken. Door een fout op Robin neemt nu Michel de vrije trap, de bal komt terug bij hem en bezorgt de bal aan Tim, die de bal weer voor doel dropt. Een pass van Beau gaat richting een goed doorgelopen Steven. Dan Seppe naar Beau, de bal gaat in hoekschop, eerst tweemaal Tim die de corner geeft, de bal gaat telkens opnieuw in hoekschop. De derde keer geeft Beau de corner. Seppe heeft z’n 2de adem gevonden, hij loopt de rechterflank af. Een pass van Roy naar Dave, Beau en terug bij Dave die overtrapt. Een harde trap van Liesbos 6 wordt door Jasper in hoekschop gewerkt, maar bij een volgende actie van Liesbos 6 wordt het 5-1. Een actie van Seppe gaat naar Beau, de doelman zit ertussen. Een pass van Beau richting Robin, nadien Dave naar Robin die op de keeper schiet. Een afstandsschot van Ronny gaat over, Michel speelt een goede wedstrijd, hij onderschept veel ballen. Dan een vrije trap van Liesbos 6, Jasper tikt de bal over. Na een half uur in de 2de helft een bal van Steven naar Mario, dan Beau die voorgooit en Steven maakt de 5-2. Daarna legt Steven de bal terug naar Robin, de doelman staat op z’n plaats. Een pass van Dave naar Tim, die Steven wil bereiken, maar weerom de keeper die ertussen zit. Roy moet reppen maar heeft de bal. Nog een vrijschop van Liesbos 6 wordt in 2 keer gepakt door Jasper.

De wedstrijd verloren, de beter ploeg heeft vandaag gewonnen.

 

Volgende week een thuiswedstrijd tegen KLP Etten, de wedstrijd start om 9.30u

17:30 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.