01-11-15

Wedstrijdverslag Krochtenboys - Liesbos 2

Scheidsrechter: Theo Sprenkels (Texas)

Uitslag: 3-2

Doelpunten: Beau (3x)

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Michel, Beau, Steven, Steffen, Mario, Tim, Seppe, Ronny, Karl, Jasper, Robin, Nick, Roy, Dave en Bart.

 

Hattrick van Beau.

 

Vandaag een ploeg gezien die blijkbaar eerst nog wakker moest worden. We moesten slechts om 11 uur starten, maar zat de bowling er nog in? We liepen achter de bal aan, de passes waren niet juist en bij Liesbos lukte dit wel. Ook Nick arriveerde wat later, hij had al een ritje naar Liesbos achter de rug. Dus startten Nick, Dave, Roy en Bart op de bank. We hadden ook veel supporters langs de kant, waarbij sommigen zelfs zeer actief: Jordi (gekwetst, dus Robin vandaag onder de lat) met z’n Lotte, Joyce, Sanne, Louis, Jo en Stan. Berten kwam wat later opdagen (nog steeds niet voetbalgerechtigd) en daarna Tinne met Axel en Alex.

 

Opstelling:

Keeper: Robin

Verdedigers: Ronny, Karl, Michel en Jasper

Middenvelders: Steffen, Mario, Tim en Seppe

Aanvallers: Beau en Steven

 

Theo Sprenkels kwam als scheidsrechter van Texasboys onze wedstrijd leiden. Liesbos won de toss en kozen om te starten met de zon in de rug, de Krochten mocht aftrappen maar vrij direct een vrije trap voor Liesbos en van relatief ver ging de bal in de winkelhaak binnen. Dus al onmiddellijk op achterstand. Dan een dieptepass van Karl naar Seppe die de bal voorgooide, 4 Krochtenspelers binnen de grote baklijn maar de bal ging niet binnen. Daarna een afstandsschot van Mario die naast ging. Een bal van Tim naar Beau ging in hoekschop, een vrije trap van Tim naar Beau ging niet binnen. Opnieuw een aanval van Tim en daarna Ronny die de rechterlijn afliep. Een bal van Tim via Beau naar Steven, de keeper tikte over. De corner werd door Tim genomen, Karl kopte in de handen van de doelman. Een actie die vertrok bij Jasper, naar Steffen en Mario. Na 25 minuten kwam Nick voor Steven en bijna onmiddellijk zat hij er goed tussen en gaf een mooie doorsteekbal naar Steffen, die Beau bediende. Eerst Michel dan Ronny die goed tussenzaten, tussendoor een counter van Liesbos en de bal die nog net voorlangs ging. Een pass van Mario naar Tim, die voorgooide maar Beau stond buitenspel. Op het einde van de 1ste helft een assist van Nick naar Beau en het stond 1-1. En zei die dachten dat dit goed was om de rusten kwamen bedrogen uit want Liesbos maakte nog snel met een tegenaanval de 1-2, ruststand en wij stonden weer achter.

 

In de 2de helft komen Roy en Dave op het veld voor Seppe en Ronny. Een eerste bal vertrekt van Steffen gaat naar Tim, dan Michel die een lange bal stuurt naar Beau, hij zet voor naar Jasper. Opnieuw moet er serieus verdedigd worden, zowel Roy als Dave zitten er goed tussen. Michel en Karl vormen een goed sluitstuk. Een bal van Jasper wordt goed voorgelegd bij Beau, die op zijn beurt teruglegt richting Steffen. Een vrije trap van Nick wordt door de keeper gepakt. Na 10 minuten vertrekt een bal bij Mario, hij gaat naar Steffen en Beau zorgt weer voor de gelijkmaker (2-2). Iets later Jasper naar Nick en richting Beau. Een uittrap van Robin wordt perfect doorgekopt door Jasper. Met nog 25 minuten te spelen komt Bart voor Mario. Een bal van Nick gaat via Jasper naar Beau, maar die staat buitenspel. Dan Jasper via Beau naar Tim, die nu buitenspel staat. Robin zorgt ervoor dat we niet opnieuw achterkomen, hij geeft de bal aan Karl, die doorgeeft naar Bart en Bart met een dieptebal naar Steffen. Een bal van Bart gaat naar een goed mee opkomende Dave, de bal zeilt naast het doel. Een vrije trap van Bart wordt voor doel gedropt, veel geharrewar maar de bal wil er niet in. Michel doet een actie door het midden, geeft de bal aan Tim en die gooit voor, Bart kan er net niet aan. Daarna wordt een bal voor goal gegooid door Nick en later een afstandsschot van Nick, de doelman pakt. Dave loopt nadien de hele linkerflank af en geeft nog een bal voor doel. Met nog een klein kwartier gaat Tim aan de kant, Steven komt de wedstrijd volmaken. Nu is Dave ineens aan de rechterkant, ook hier loopt hij het lijntje af. Noch Jasper, noch Steffen kunnen zorgen dat de Krochten op voorsprong komen. Dan in de 35ste minuut zorgt Beau voor de “winning-goal” op aangeven van Nick, iets later trapt Nick nog een vrijschop op de keeper. De laatste actie komt van Steven, de bal gaat naar Steffen die op goal trapt, de doelman moet lossen, Beau is net te laat om de bal binnen te werken.

 

Eindstand: 3-2. Moeten werken voor de 3 punten, maar er ook voor gewerkt.

 

Volgende week spelen we tegen Liesbos 6 (de nieuwkomer, maar zeker geen zwakke ploeg), de wedstrijd start om 9.30u. We komen om 8.30u samen aan de brug van Meer.

20:26 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.