05-10-15

Wedstrijdverslag Krochtenboys - ONA

Scheidsrechter: J. Ossenblok

Uitslag: 4-2

Doelpunten: Steven, Robin, Steffen en Beau

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Michel, Beau, Steffen, Seppe, Nick, Tim, Steven, Ronny, Karl, Robin, Jordi, Dave en Bart.

 

Voetbalwedstrijd duurt 90 minuten en een blessuretijd!!

 

Een gelijkopgaande wedstrijd met kansen aan de 2 kanten, maar de Krochtenboys trokken aan het langste eind. De laatste 10 minuten waren voor hen. De match werd geleid door J. Ossenblok, Patje was vandaag weer van de partij als grensrechter. Lotte en Sanne kwamen “hunne sjoe”, maar ook de andere spelers, aanmoedigen. Iets later kwamen Tinne met Alex en Axel, daarna Suske en Louis er nog bij.

 

Opstelling:

Keeper: Jordi

Verdedigers: Ronny, Karl, Michel en Robin

Middenvelders: Seppe, Nick, Tim en Steven

Aanvallers: Beau en Steffen

 

We waren nog maar net gestart en ONA kreeg al drie kansen op rij. Dan toch acties van de Krochten: een corner werd door Tim voor doel gedropt, maar ging terug in hoekschop. Opnieuw Tim nu naar Steffen, de bal ging naast. Een actie van Steven, een één-twee met Beau en Steven die er net niet bij kan. Een mooie pass van Ronny naar Robin, de bal ging naar Nick en een ver schot werd in hoekschop gewerkt. Opnieuw een actie van Steven over links en hij gooide de bal nog voor de goal, geen afwerkers. Een actie van Michel door het midden, dan naar Seppe, de bal ging naar Nick en dan naar Steffen. Een bal van Beau via Steffen terug bij hem en een trap op doel. Omdat Tim met een bloedneus zat die maar niet wilde stoppen, kwam Dave op het veld. Iets later in een duel gaat Ronny naar de kant, hij had last van zijn voet, Tim komt terug op het plein. Na 25 minuten een bal van Beau op goal, Steven was goed mee gevolgd en hij maakt in de rebound de 1-0. Als rechtsachter liep Tim de hele rechterkant af en gaf nog een pass aan Nick, die met een afstandsschot het de doelman moeilijk maakte. Opnieuw een verre trap op doel, nu van Robin. Een actie van Beau ging over. Een bal van Nick, naar Beau en de keeper moet de bal van Steven overtikken. Dan hands van ONA binnen het strafschopgebied, penalty, Jordi eiste de bal op, maar de bal ging aan de verkeerde kant van de paal. Dus de stand werd niet verdubbeld. Onmiddellijk daarna een tegenaanval van ONA en hier werd wel gescoord. Zo stond het 1-1. Dan een aanval van Tim naar Beau die de bal teruglegde naar Tim, de doelman zat er goed tussen. Dan weer een counter van ONA, de bal ging naast. Bart komt op het veld voor Seppe, een bal van Tim ging naar Steffen en werd in hoekschop geduwd. De corner van Tim werd door Robin net niet binnengekopt. Nu ONA die op de paal trapte, dan weer geharrewar aan onze goal, de bal wilde niet weg, Steven moest nog op de lijn redden, de bal ging naar Robin en met een lange rush ging de bal naar Beau. Dave die nog op de doelman trapte en een bal van Karl ging via een tegenspeler in hoekschop.

 

De 2de helft begint met een bal van Steven naar Nick, de doelman pareert. Dan kopt Bart de bal op de keeper, een bal van Beau gaat naast. Daarna zwiert Steven de bal scherp voor goal, de bal gaat op de lat. Een mooie pass van Nick gaat kruislings naar Tim, dan weer Steven die op goal trapt. Een schone aanval: van Dave naar Karl, naar Robin, dan Steven, via Beau naar Nick (mooi balbezit en voetbal is een teamsport). Eerst een bal van Steffen op Tim, de keeper zit ertussen, dan Dave die Tim aanspeelt. Bij een counter van ONA moet eerst Dave en dan Jordi tussenkomen. Een actie van Bart naar Steven en Beau die in hoekschop gaat. Na 20 minuten geeft Tim de zoveelste corner, nu kopt Robin de 2-1 binnen. Iets later gooit bal de bal voor doel, maar Steffen en Beau kunnen er niet bij. Dan Nick weer op goal. Een bal die start bij Michel gaat naar Robin en Nick maakt het de doelman moeilijk, de bal gaat in hoekschop. Deze hoekschop wordt door Robin nu overgekopt. Ondertussen is er een bal over de afrastering gegaan en Ronny gaat de bal zoeken met Alex, omdat de bal niet gevonden wordt gaan Tinne en Axel ook meezoeken. Ze kwamen terug zonder bal, Ronny zei dat ze met Tinne naar de bosjes was gegaan en met z’n vieren terugkwamen. Louis vroeg zich af of ze nat waren geworden. Dan de oude garde die de bal ging zoeken (Louis en Suske), en ja zij vonden de bal wel. Terug voetbal, een verre uittrap van Jordi gaat naar Tim, de doelman zit ertussen. In de 35ste minuut een fout in ons strafschopgebied, ook penalty, Jordi ging naar de juiste hoek maar de bal kon er nog tussen (2-2). Weer gelijk, de wedstrijd kan opnieuw beginnen; eerst Steffen op de keeper, maar 5 minuten later een assist van Steven en Steffen maakt de 3-2. De Krochten komt op dreef: eerst een pass van Nick naar Steven, de doelman pakt; een bal van Tim wordt door Karl overgekopt, dan Steven op de keeper, daarna een pass van Steven naar Nick de bal gaat op de paal. Een counter van ONA en de volgende actie van Beau gaat ook op de paal. Maar in de blessuretijd draait Beau zich goed vrij en maakt de 4-2; de eindstand.

 

Volgende week spelen we tegen Gerritboys, de wedstrijd start om 9.30u. We komen om 8.30u samen aan de brug van Meer.

05:21 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.