03-05-15

Wedstrijdverslag Gerrit Boys - Krochtenboys

Scheidsrechter: W. de Ruyter

Uitslag: 2-2 (Gerritboys wint na strafschoppen)

Doelpunten: Nick

Geel: Bart

Rood: -

Gespeeld: Michel, Berten, Beau, Steffen, Nick, Jan, Robin, Ronny, Bart, Dave, Jordi, Roy, Bram, Karl en Seppe

 

“Jammer dat het geen finale was!!!”

Deze zin had scheidsrechter de Ruyter onderaan het deelnemingsformulier gezet. Het was een bewogen wedstrijd met alles erop en eraan. 2-2 na 90 minuten voetbal, ook na de verlenging van 2 x 15 minuten bleef het 2-2. Dan maar strafschoppen en hier won Gerritboys het pleit: met 4 binnen en wij hadden er toen 2 gescoord. Het was een zware wedstrijd die twee kanten op kon, maar ons seizoen zit er op en Gerritboys gaat verder.

 

Opstelling:

Keeper: Jordi

Verdedigers: Ronny, Michel, Bart en Dave

Middenvelders: Steffen, Nick, Jan en Robin

Aanvallers: Beau en Berten

 

We hadden vandaag verwacht dat Ad Sweep zou fluiten, maar het was Wim de Ruyter die de wedstrijd kwam leiden. Patje was onze grensrechter van dienst. We hadden ook een bijzondere toeschouwer, den Theo; Theo bedankt om langs te komen, het was een fijn weerzien. Ook enkele “oud-scheidsrechters” kwamen naar de wedstrijd kijken (R. Naalden en J. Dictus), dit was ook een mooi gebaar van hen. Onze supporters waren: Jos en Christel, Jasper, Louis en Cis.

We startten goed op rechts; een bal van Bart ging naar Steffen die de bal mooi aflegde voor Beau. Dan een pass van Steffen via Beau naar Berten en nadien Steffen die de bal voor goal gooide. Daarna ging een bal van Gerritboys naast, iets later ving Dave een bal perfect op en liep de linkerflank af. Een bal van Steffen werd door Beau teruggelegd op Jan die overtrapte. Daarna ging een verre trap van Jan voorlangs. Jordi moest een vrije trap van Gerritboys in corner tikken. Een bal van Dave werd via Beau aan Steffen gegeven, de bal ging over. Een volgende aanval vertrok bij Ronny, ging naar Jan en Dave die de bal nog voor goal dropte. Een verre uittrap van Jordi kwam via Steffen bij Beau, de bal eindigde in hoekschop. In een volgende fase moesten zowel Bart en Jordi redden. Ook Michel en Ronny moesten bij de pinken blijven, want Gerritboys bleef druk voeren. Toch ging een bal van Beau net naast en bij een scherpe voorzet van Robin kon Berten niet bij. Dan in de 40ste minuut een fout op Berten, Nick nam de vrije trap die perfect over de muur ging en juist naast de paal (0-1). Daarna kreeg Gerritboys ook een vrije trap: de bal ging in de muur (Michel was het doelwit). Met nog enkele minuten te spelen vroeg Dave om gewisseld te worden, Roy komt op het veld.

 

Wissels bij het begin van de 2de helft: Bram, Karl en Seppe voor Robin, Jan en Berten. Na enkele minuten komt Gerritboys langszij en het wordt 1-1. Een aanval die vertrekt bij Roy, gaat via Bram en Nick naar Beau, de bal gaat over. Een tegenaanval van Gerritboys wordt afgeblokt door Karl en Jordi werkt in corner. Dan een bal op goal eerst door Karl, dan door

Bram. Een bal van Ronny via Seppe naar Beau, hij gooit de bal voor doel Steffen kan niet afwerken. Na een kwartier komt Gerritboys voor met een mooie aanval (1-2). Nadien nog een afstandsschot van Gerritboys, Jordi lost het op. Jan komt terug op het veld voor Ronny. Een bal van Jan gaat naar Bart die de bal nog voor doel dropt. Iets later krijgt Bart een gele kaart. Een bal van Gerritboys gaat over. Een pass die vertrekt bij Roy, gaat naar Jan en Steffen die nog scherp teruglegt, Beau kan er niet bij. Een corner van Bram, een flipperkast voor doel maar de bal gaat niet binnen. Na een half uur een vrijschop van Nick en door een owngoal wordt het 2-2. Een verre trap van Karl wordt door de doelman gestopt. Een bal van Michel naar Bram en Seppe. Iets later krijgt een Gerritspeler geel. Eerst moet Michel goed tussenkomen en daarna lost Roy het goed op.

 

Dan verlengingen: de 1ste verlenging is voor Gerritboys, Jordi moet enkele keren goed tussenkomen. Steffen zorgt dat een gekruiste bal bij Beau komt, die dan teruglegt. In de 2de verlenging gaat het niet meer voor Bart en moet Krochten met z’n tienen verder. Seppe legt een bal mooi voor doel, maar niemand die afwerkt. Dan aan de andere kant, Roy zit er weer goed tussen. Een vrije trap van Bram, Jan en Nick kunnen niet binnenduwen. De Krochten voert de druk op, een afstandsschot van Jan, Bram die een bal voorgooit bij Beau, de keeper tikt in hoekschop. Een mooie kans, een counter van Beau en Jan maar de bal wil er niet in. En dan nog een hardwerkende Nick, maar de doelman is paraat.

 

Dan strafschoppen: 1-1, 2-1, 2-2, 3-2 en Gerritboys maakt de 4de goal.

 

Ons seizoen zit erop, bedankt gasten voor al je wedstrijden dat je mee zorgde voor voetbalvertier. We hebben er een goed seizoen opzitten, dank zij jullie. Ook de 3de helft zorgde voor een goede ploegsfeer. Hopelijk zijn er jullie volgend jaar allemaal weer bij en gaan we weer voor de winst.

20:49 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

bedankt Dre
voor het schrijven van al de verslagen
en hopelijk op een volgend evengoed seizoen ,
met misschien minder zorgen voor den bart (den ploegopsteller
dat er altijd genoeg volk mag zijn)maar met het plezier dat er wel altijd geweest is.

Gepost door: jos en christel | 03-05-15

Bedankt dre
voor het schrijven van al de verslagen en hopelijk voor een volgend evengoed seizoen met minder zorgen voor onze bart
(dat hij altijd spelers genoeg heeft),maar wel met evenveel plezier. wij hebben er ook van genoten ,al konden wij eens niet komen kijken was er altijd jouw verslag nog.

jos en christel

Gepost door: jos en christel | 03-05-15

Mannen, bedankt weer voor het mooie seizoen en voor de schitterende match gister!!

Tot volgend seizoen!!

Gepost door: Daan (keeper Gerrit-Boys) | 04-05-15

Bedankt Christel en Jos voor de mooie woorden. Het doet mij plezier en geeft me weer goesting om het volgend seizoen opnieuw te doen.
Daan, ook jij bedankt voor je reactie op ons verslag.

Gepost door: André | 04-05-15

Bedankt nonkel Dre en alle supporters, spelers en tegenstanders die ons een warm hart toedragen. Het was een seizoen met soms wat ups en downs, waar Bart soms moest zoeken naar spelers kregen we op het einde van het seizoen toch een mooi aantal spelers bij elkaar. Daardoor ziet de toekomst er toch weer wat mooier uit en zullen we de volgende seizoenen Daan en zijn gerrit boys een mooie strijd kunnen beloven voor de titel. Dank u wel ploegmaats voor de geweldige inzet die er geleverd werd, alleen jammer dat we tegen de kampioen geloot werden in deze ronde want deze match was altijd een finale waard.

Groeten,

Michel

Gepost door: Michel | 04-05-15

De commentaren zijn gesloten.