19-04-15

Wedstrijdverslag UBZ - Krochtenboys

Scheidsrechter: D. de Vries

Uitslag: 0-6

Doelpunten: Berten, Jan (2x), Bart, Nick en Robin

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Michel, Berten, Seppe, Nick, Jan, Robin, Ronny, Karl, Bart en Tom

 

 

10 tegen 10.

Ook al deden ze hun best, den Bart en ons Tinne kregen geen 11 man bijeen. Dus met z’n tienen naar Kees (den opvolger van den Theo), daar toegekomen hoorden we dat UBZ ook met z’n tienen ging spelen. Dus vandaag alles gericht op Berten die alleen in de aanval stond.

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Ronny, Michel, Karl en Bart

Middenvelders: Seppe, Nick, Jan en Robin

Aanvallers: Berten

 

Scheidsrechter was D. de Vries, Patje zou voor ons de grensrechter zijn en Jos offerde zich deze week op om bij de tegenstander de vlag te doen. We hadden dan ook Christel, Louis, Jasper en Roy die ons mannen kwamen aanmoedigen.

Tom laat zich al onmiddellijk opmerken door een mooie redding, een actie van Jan ging naar Berten, de bal belandde in hoekschop (het is de eerste van de vele corners van vandaag). De hoekschop werd genomen door Nick ging via Bart richting Michel. Een aanval van Jan door het midden en een pass naar Robin, dan naar Nick werd weggetikt door de doelman. Een nieuwe actie van Jan ging juist naast. Daarna een bal van Seppe via Nick naar Ronny en een bal van Bart die dwars over het veld ging naar Berten. Na een kwartier een fout op Jan, een vrije trap van Bart en Berten die de 0-1 mooi binnenkopte. Iets later een afstandsschot van Nick die net naast ging en een vrijschop van Jan ging op de muur en in hoekschop. Dan een counter van UBZ die eindigde in het zijnet. Een doorsteekbal van Jan naar Berten ging in corner. In een volgende fase zat Karl er goed tussen zodat UBZ overtrapte. Na 25 minuten blesseerde de kapitein van UBZ zich (kuitspier) en moest UBZ met z’n negen verder. Was het een mooie lob of was het een hoge bal van Berten, de bal viel net achter de goal. Na een half uur een bal die vertrok bij Tom en Jan deed zijn ding vanaf de middellijn en zorgde voor de 0-2. Iets later kwam Tom weer goed tussen. Een bal van Seppe ging naar Jan, de keeper kon pakken. Een volgende bal van Robin naar Jan en richting Seppe. In de 40ste minuut een assist van Berten en Jan maakte de 0-3. Daarna een pass van Nick naar Seppe, de keeper tikt over. Dan een bal van Berten naar Robin, maar de doelman zat er goed tussen. Een afstandsschot van Michel werd door de keeper gepareerd. En nog juist voor de rust legde Robin de bal scherp over de grond terug voor doel, maar niemand van onze 3 spelers werkte binnen.

 

De aftrap bij het begin van de 2de helft start bij Berten en gaat naar Bart die de bal keihard rakelings naast de paal trapt. Een bal van Seppe gaat naar Bart, die over trapt. Na 5 minuten in de 2de helft zorgt Jan voor een heel mooie aanval, een tikje naar Bart en die maakt de 0-4. Iets later weer Jan, nu naar Nick en het staat 0-5. Een bal van Seppe gaat naar Nick en iets later speelt hij op de doelman. Een hoekschop van UBZ wordt keurig weggewerkt door Robin en een aanval van UBZ gaat op de paal. Mooi voetbal van Robin naar Nick, Jan, Nick en terug Robin, de bal wordt door de doelman gepakt. Een vrije trap van UBZ gaat niet IN maar OP de winkelhaak. Een pass van Bart gaat naar Robin en over; naar Berten gaat naast. Dan een counter van UBZ, maar Karl lost het weer goed op. Een bal van Seppe naar Bart wordt gepakt door de doelman. Michel speelt een goede wedstrijd, keer op keer schermt hij de bal goed af voor de tegenspeler. Nog een mooie actie: Ronny, Nick, Jan, Bart, terug Ronny maar hoekschop. Dan Robin, Berten, terug Robin en weer corner, Jan neemt de hoekschop naar Nick, de doelman tikt over. Een bal van Nick naar Jan gaat buitenkant paal. Dan een lange loopactie van Michel, hij loopt de hele linkerflank af tot bijna aan de cornervlag en hij geeft nog een schot op goal. Daarna trapt Berten op de keeper. Robin dropt een bal perfect voor doel maar Bart kan niet afwerken. In de laatste minuten van de wedstrijd vertrekt een bal bij Tom en Robin legt de eindstand vast 0-6.

Een faire en sportieve wedstrijd, bedankt scheidsrechter en tegenpartij voor deze match.

 

Volgende zondag 26 april spelen we om 9.30u thuis tegen Made (de leider in Poule B).

19:03 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.