06-04-15

Wedstrijdverslag Krochtenboys - KPJ Bavel

Scheidsrechter: P. Herijgers

Uitslag: 5-2

Doelpunten: Beau (2x), Bart, Steffen en Ad

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Michel, Beau, Ad, Seppe, Nick, Karl, Steffen, Ronny, Bart, Dave, Jordi en Robin

 

 

Het verschil in het laatste kwartier.

Winnen doe je niet met het creëren van kansen, winnen doe je door de kansen te benutten. De Krochtenboys hebben dit heel laat in de wedstrijd gedaan, dus vandaag veel kansen en maar weinig afwerking.

 

Opstelling:

Keeper: Jordi

Verdedigers: Ronny, Michel, Bart en Dave

Middenvelders: Seppe, Nick, Karl en Steffen

Aanvallers: Beau en Ad

 

De match werd vandaag geleid door Peter Herijgers, Louiske kwam net op tijd om de vlag vast te nemen. Robin was onze 12de man en ook Jasper heeft vandaag voldoende looptraining gehad (niet voetballen maar toch aanwezig zijn na de reis naar Barcelona, neen het was niet voor een testsmatch). De ouders van Beau kwamen hun zoon aanmoedigen, Jos en Christel moesten nog even terug naar huis voor den thee (bedankt Christel); en broer en zus Roy en Joyce waren van de partij. De eerste kans van Beau ging in het zijnet, dan een actie van Bart via Nick naar Karl. Een aanval van Beau op rechts en een bal van Nick via Ad richting Karl. Daarna Ad naar Beau, die de bal op goal pegelde. In een volgende fase moest Dave het oplossen door de bal in hoekschop te duwen, de corner werd genomen en onze Jordi zat er goed tussen. Een afstandsschot van Beau richting doel, een bal waar Ad juist niet bij kan. Achteraan deden Ronny, Dave, Michel en Bart hun werk: zorgen dat Jordi niks moet doen en dat deden ze dan ook. Dan een verre trap van Karl, de keeper werkte nog in corner. Een bal van Seppe naar Karl en Beau; en nadien een mooie actie van Beau, maar de bal wilde niet binnen. Een voorzet van Karl naar Steffen, de bal ging rakelings naast. Na 40 minuten kreeg de hardwerkende Beau toch zijn doelpunt (1-0). Bij een aanval legde Karl de bal terug naar Bart, de bal ging over en dan nog een afstandsschot van Beau, de doelman pakte.

 

Na de rust komt Robin voor Seppe en KPJ Bavel gaat met z’n tienen verder (Dit zou een makkie moeten worden, maar meestal wordt het vaak moeilijker om tegen een ploeg met 10 te spelen). Beau heeft een goeie dag en start weer strijdlustig. Bart gaat op links, Robin en Karl kunnen er niet bij, Ronny trapt de bal, in een moeilijke positie, nog over. Daarna geeft Karl een bal scherp voor doel, Beau en Ad kunnen er juist niet bij. Een mooie aanval vertrekt bij Dave, gaat via Robin, Beau, Karl terug richting Beau. Bavel wordt gretiger: eerst moet Jordi tussenkomen en nadien gaat een bal van Steffen in hoekschop. Bij een aanval trapt Bart de bal meters over doel (Roy krijgt de opdracht van Jordi om de bal te gaan zoeken en ja Roy doet dit) Na een kwartier in de 2de helft wordt het 1-1 door een fout in de verdediging. Dan weer maar aanvallen, Nick gooit voor, Karl kan er net niet bij om binnen te koppen. Een pass van Ad naar Robin gaat naast. Weerom zwiert Nick de bal scherp voor goal. Na 20 minuten geeft Ad een hoekschop en Bart kopt de 2-1 binnen. Enkele minuten later staat het weeral gelijk door een counter van Bavel (2-2). Aan de zijlijn wordt het bibberen, maar de Krochten blijft bij de les; een afstandsschot van Steffen gaat rakelings naast, Dave doet een goede loopactie op links. Een corner van Nick wordt kort gegeven naar Seppe, de keeper staat op de juiste plaats en pakt. Daarna trapt Nick op de lat. De Krochtenboys krijgen verschillende hoekschoppen, eerst Nick, dan Ad. Een mooie doorsteekbal van Michel gaat naar Karl, maar opnieuw wil de bal er niet in. Op het half uur een assist van Nick en Steffen zorgt voor de 3-2. Beau doet een goede loopactie en de bal gaat nog in corner. De bal vertrekt bij Ad, gaat via Nick en Steffen op de keeper, terug hoekschop. Nu genomen door Nick daarna een corner gegeven door Bart. Dan moet Dave zijn tegenstander eerst laten gaan, maar den Dave kom je twee keer tegen en nu snoept hij de bal wel af. Een teruglegbal van Bart naar Karl wordt weer metershoog over getrapt. Een vrije trap juist buiten de baklijn wordt door Nick genomen, hij draait de bal naast de muur, maar de bal gaat ook nog net naast de buitenkant paal. Ad legt de bal terug op Nick, de keeper duwt nog over. In de 40ste minuut geeft Nick een hoekschop, de bal gaat door de massa en Beau, die aan de 2de paal staat, tikt de bal toch binnen (4-2). Daarna gaat een bal van Beau naar Karl die via de keeper nog op de lat gaat. In de laatste minuten weer een hoekschop van Nick en nu mag Ad de eindstand binnenkoppen (5-2).

 

Volgend weekend zijn we vrij. Zondag 19 april spelen we om 9.00u tegen UBZ, we vertrekken om 8.15u aan de brug van Meer.

14:42 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.