29-03-15

Wedstrijdverslag Krochtenboys - Sport Boys

Scheidsrechter: M. Palinckx

Uitslag: 4-1

Doelpunten: Michel, Robin en Karl

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Michel, Karl, Steffen, Seppe, Nick, Jan, Robin, Ronny, Bart, Dave, Jordi, Berten, Roy en Beau

 

 

Eerste wedstrijd van de beker.

 

Met nog enkele wisselspelers Berten en Roy, en daarna ook nog Beau mee op de bank gingen we vandaag van start voor de beker. De match werd geleid door Marcel Palinckx en Patje was onze grensrechter. Daarnaast hadden we weer een aantal supporters die het slechte weer trotseerden (met z’n allen, samen met onze wissels, kort bijeen in de dug-out): Joyce en Sanne, Louis, Frank en Inge en iets later Mario (ze hadden hem vergeten wakker te maken).

 

Opstelling:

Keeper: Jordi

Verdedigers: Ronny, Michel, Bart en Dave

Middenvelders: Seppe, Nick, Karl en Robin

Aanvallers: Karl en Steffen

 

De wedstrijd startte met een afstandschot van Bart, daarna Nick. Een goede pass van Robin naar Seppe, maar hands. Dan een actie van Jan naar Robin, maar hij stond buitenspel. Jordi die dan een eerste keer moest tussenkomen. Een aanval van Robin eindigde met een fout, Bart nam de vrije trap (het werd een assist) en een Sportboy-speler raakte de bal nog maar kon de 1-0 niet vermijden. Dan eerst een actie van Steffen naar Nick en Robin, daarna Seppe naar Nick en Steffen. Opnieuw moest Jordi goed tussenkomen bij een aanval van Sportboys. Een bal van Jan moest door de keeper buitengetikt worden. De hoekschop van Nick werd door Steffen op de doelman gespeeld. Onmiddellijk daarna een fout op Bart in het strafschopgebied, penalty en Michel kreeg de moeilijke taak om de voorsprong te verdubbelen. Rustig en beheerst trapte hij de bal in de hoek binnen; 2-0 (ook hij heeft zo een doelpunt achter zijn naam). Dave en Ronny speelden hun wedstrijd, Michel hield zijn tegenspeler uit de wedstrijd, Bart en Jordi hadden alles onder controle; dus de nodige wrevel bij de tegenstander. Een mooie actie van Dave ging naar Nick, Steffen trapte over, een kopbal van Karl ging op de keeper. Dan weer een afstandschot van Sportboys die naast zeilde. Eerst zat Ronny er goed tussen en dan een perfecte bal naar Jan die op goal knalde. Een bal van Nick was iets te diep voor Karl. Ondertussen had Sportboys al een wissel gedaan en moest een andere speler ook aan de kant, zo moesten zij met z’n tienen verder. Een bal die vertrok bij Ronny, ging naar Nick en Kwam bij Steffen. Nadien een één-twee tussen Jan en Ronny, met een fout op Jan juist buiten het strafschopgebied. In de 40ste minuut een assist van Jan en Robin kopte de geruststellende 3-0 binnen. Nog een mooie tik-tak-voetbal: Michel, Nick, Robin, Nick, Robin, maar de pass naar Karl is net te kort.

 

Na de rust komen Beau, Berten en Roy op het plein voor Steffen, Seppe en Dave. Opnieuw start deze helft met een afstandschot, nu van Jan, de doelman werkt in hoekschop. Een bal van Beau via Karl naar Berten, Berten loopt buitenspel (volgens hem was hij TE SNEL). Dan een bal die niet binnen wil: Nick trapt op de lat en in de rebound doet Beau dit nog eens over. Dan een actie van Jan, naar Karl en Beau die de bal naar doel kegelt. Een bal van Roy via Jordi naar Jan en een verre trap op goal door Robin. Na een kwartier een bal van Robin op de keeper, die klopt de bal in de voeten van Karl, Karl die goed meegelopen is, werkt de bal via de paal binnen (4-0). Na 20 minuten nog een dubbele wissel: Steffen en Dave komen terug op het veld voor Jan en Bart. Een bal van Berten is iets te ver voor Karl. Een bal van Nick gaat op de keeper, Beau die ook goed mee ingelopen was, kan de bal nog enkel voorlangs de goal laten rollen. In de laatste minuten van de wedstrijd kan Sportboys de uitslag nog milderen tot 4-1 met een lobbal.

 

Volgende week opnieuw een thuismatch om 9.30u, tegen wie is nog niet geweten. Dit hangt af van de competitiewedstrijd die vandaag nog gespeeld wordt in de 2de klasse.

16:06 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.