08-03-15

Wedstrijdverslag UBZ - Krochtenboys

Scheidsrechter: P. Herijgers

Uitslag: 0-5

Doelpunten: Nick (2x), Bart, Ronny en Jordi

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Michel, Berten, Seppe, Robin, Nick, Karl, Dave, Ronny, Bart, Roy, Jordi en Stijn

 

 

Moeilijke wedstrijd voor scheidsrechter?

 

Niet scheidsrechter Edwin van der List maar wel Peter Herijgers zat aan den toog z’n koffietje te drinken. Dus vroegen wij ook maar een koffietje en begonnen met het invullen van het wedstrijdformulier. Nadat dit ingevuld was, kwam de scheids het reeds controleren en vroeg ook het fotoboek, precies zoals het hoort (we hadden ook niet anders verwacht; de controle van de rode kaarten). De wedstrijd was de laatste van de competitie, er viel niets meer te winnen of te verliezen en in de loop van de match werd het speelser, minder serieus (drie wissels van doelmannen), ook bij de tegenstander was dit het geval. Maar zo’n wedstrijd is voor een scheidsrechter niet steeds even eenvoudig, toch heeft hij dit perfect geleid.

 

Opstelling:

Keeper: Jordi

Verdedigers: Ronny, Michel, Bart en Roy

Middenvelders: Robin, Nick, Karl en Dave

Aanvallers: Berten en Seppe

 

De Krochten begon vandaag onmiddellijk druk te zetten: een bal van Nick naar Berten, een actie van op links vertrok bij Roy, ging via Dave naar Seppe; opnieuw vertrok een bal nu van Jordi naar Roy, Dave en eindigde bij Berten. Na een kwartiertje voetbal, een assist van Karl naar Nick en het staat 0-1. Ondertussen verliet nog een UBZ-speler het veld (hij had nog andere verplichtingen) en UBZ moest met negen verder. Ook Jordi plukte tussendoor nog een bal uit de lucht. Een vrijschop van Nick werd door Bart naastgekopt. Een mooie actie vooraan van Berten naar Nick en Dave, daarna een afstandsschot van Robin die naastzeilt. Een bal van Ronny, via Karl, Nick naar Dave werd door de keeper gepakt. Dan een mooie doorsteekbal van Roy naar Nick die de bal voor goal gooide, maar geen afwerking. Bij een volgende vrije trap gaf Nick een klein tikje tegen de bal naar Bart, die door de muur schoot, de doelman moest in corner duwen. Een bal van Michel naar Bart en een lange loopactie van Bart werd gestopt door de keeper. Dan maar een afstandsschot, na 35 minuten trapte Bart van ver recht in de winkelhaak, mooie goal en 0-2. Iets later dropte Karl een bal voor de voeten van Robin, daarna een bal van aanval van Robin en een pass naar Ronny. Door een fout op Robin kon Bart een vrije trap nemen, maar niemand aan de goal die wilde binnenduwen. Een bal van Robin naar Karl, een kopbal die gepakt werd door de doelman. Een afstandsschot van Bart op de lat en iets later een bal van Ronny op de paal. Juist voor de rust draaide Nick zich goed vrij en zo konden we gaan rusten met een geruststellende 0-3 voorsprong.

 

Na de rust komt Stijn voor Jordi, Karl gaat onder de lat staan, de ploegopstelling wijzigt ook een beetje: drie-vier-drie. Een bal van Seppe wordt teruggelegd naar Bart die overtrapt. Een uittrap van Karl komt bij een tegenspeler, maar Karl zet het terug recht. Een actie van Stijn gaat naar Ronny en een corner van Nick komt twee keer voor doel. Een pass van Nick naar Seppe en een bal van Berten gaat naar Ronny en via UBZ in hoekschop. Een bal van Michel wordt door Nick kort gegeven naar Berten, de bal gaat rakelings naast. Stijn kapt een tegenspeler mooi uit, maar trapt op de doelman. Een lob van Dave gaat op de bovenkant van de lat en een aanval die vertrekt bij Nick, gaat naar Robin, Ronny, Seppe en Dave, maar opnieuw zit de keeper er tussen. Na een klein half uur in de 2de helft wordt een goedwerkende Ronny toch beloond en maakt hij de 0-4. Dan gaat Bart naar de kant en mag Jordi zijn voetbaltalent laten zien. Eerst loopt Roy de linkerflank af en geeft een pass naar Jordi, daarna een lange loopactie van Jordi, een bal van Stijn gaat net naast. Bart komt iets later Seppe vervangen (Bart in de goal en Karl terug op het veld). Jordi wordt het mikpunt, de ballen gaan naar hem want hij wil zo graag een 2de doelpunt achter zijn naam. Een pass van Robin naar Jordi wordt door de doelman gepareerd. Een bal vertrekt bij Michel gaat naar Jordi en na tweemaal een één-twee met Stijn komt de bal terug bij Jordi, de bal gaat naast. Dan een actie van Dave, daarna Roy en Jordi krijgt de bal. En nadat Jordi een tiental minuten op het veld staat, mag BERTEN een assist geven en Jordi maakt 0-5 (BERTEN vond dat hij ook een groot aandeel had in het doelpunt van Jordi: “Ook diegene die de assist geeft is heel belangrijk!”). Dan moet Roy hoog gaan spelen, een bal van Berten gaat via Stijn naar Roy. Ronny hield het voor bekeken en Seppe komt de wedstrijd volmaken. Een aanval van Karl gaat via Stijn naar Seppe, dan draait Berten een bal mooi voor doel Roy kan er net niet bij. Een verre trap van Karl gaat links naast, UBZ countert nog één keer met een bal op de paal in de rebound pakt Bart de bal. In een volgende fase een bal van Robin via Jordi naar Roy. Dave loopt de linkerflank nog een keer helemaal af, dan Robin met een bal laag over de grond maar niemand aan de goal die binnenlegt. Een corner van Nick wordt teruggelegd op Bart en gaat naar Robin. De laatste fase is voor Roy, hij neemt een vrijschop laag over de grond door de muur maar de doelman stond op zijn plaats.

 

Onze competitie zit er op, de druk was er vandaag reeds af en dit was te merken op het veld. Bedankt gasten voor dit seizoen, je hebt een mooi resultaat neergezet maar het belangrijkste is dat je een heel goede vriendengroep vormt.

Nu nog wachten op de bekerwedstrijden.

15:19 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.