08-02-15

Wedstrijdverslag Heira 3 - Krochtenboys

Scheidsrechter: J. Ossenblok

Uitslag: 1-5

Doelpunten: Ronny, Jan, Bart, Karl en Mario

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Michel, Berten, Karl, Mario, Jan, Nick, Robin, Ronny, Roy, Jasper, Jordi, Dave en Bart

 

En toen waren ze met vijf.

 

Na de rust kwam Dave op het veld en toen stonden vijf broers op het plein: Michel, Robin, Mario, Jasper en den Dave. Vader Suske en moeder Karina keken tevreden toe.

 

Opstelling:

Keeper: Jordi

Verdedigers: Ronny, Roy, Michel en Jasper

Middenvelders: Mario, Jan, Nick en Robin

Aanvallers: Berten en Karl

 

Johan Ossenblok wilde niet laat thuis zijn en gaf reeds op tijd het startsignaal. Louiske nam vandaag de vlag in handen. Een ijzige wind maar Joyce en Charlotte, Jos en Bert lieten zich niet kennen en kwamen onze gasten aanmoedigen. Later in de wedstrijd kwamen Suske en Karina hun spelers, maar vooral hun zonen aansporen.

Een eerste pass van Robin naar Nick, de bal belandde boven op de lat. Krochten was de betere en na 5 minuten een voorzet: Karl trapte erover; maar Ronny werkte binnen, z’n eerste dit seizoen en content dat hij was; na zijn lange afwezigheid omwille van z’n gezondheid (0-1). Wat later kon Karl net niet bij een bal en een bal van Nick werd door Robin naast getikt. Enkele minuten later moest Jordi ver uitkomen, de tegenstander werkte de bal naast hem en de bal bolde binnen. 1-1, dus alles terug opnieuw te doen. Heira werd beter, een schot op goal, iets later moest Jordi nog redden met “een lange voet”. Daarna toch Robin die mooi wegdraaide van zijn tegenspeler en een pass naar Berten. Jan trapte op doel, de keeper moest in twee keer redden. De Krochtenboys kwamen weer meer in de wedstrijd en er kwamen mooie acties: van Jan naar Berten, naar Karl die teruglegde naar Jan. Een andere fase vertrok bij Jasper, terug naar Roy, dan naar Ronny, Jan, Mario en Berten. Een bal van Jan naar Mario werd overgetrapt. Een bal van Nick naar Karl werd voor doel gedropt, maar niemand om de Krochten terug op voorsprong te brengen. Een actie van Mario ging via Nick in hoekschop, de corner werd door Karl genomen en ging via Nick naar Mario, die de bal overwerkte. Dan een tegenaanval van Heira, Michel kwam goed tussen. Rond de 40ste minuut, een pass Berten naar Karl, de keeper tikte nog in hoekschop. De corner van Nick werd eerst nog weggewerkt door de doelman, maar in de rebound maakte onze Jan de belangrijke 1-2.

 

Een langere rust met dan toch thee. Bart en Dave komen Berten en Karl vervangen en Bart laat zich vooraan al onmiddellijk zien, ook Dave zit met zijn eerste actie er goed tussen. Een lange loopactie van Ronny en de bal wordt nog voor doel gezwierd. Een bal van Jan gaat richting Robin, maar die kan er juist niet bij. Een actie van Mario belandt in hoekschop. Na een kwartier werkt Bart ook z’n eerste dit seizoen heel scherp binnen (1-3). Een doorstoot van Heira wordt door Roy geblokkeerd. Weer een lange actie van Ronny, de bal komt via Jasper terug bij hem, de bal gaat voorlangs. Ook Michel moet tussenkomen en doet dit perfect. Na 20 minuten komt Karl terug op het veld voor Ronny, dan een lange rush van Roy en hij gooit nog voor doel. Dave start heel goed, hij staat z’n mannetje en geeft enkele goede passes door aan Robin. Een mooie trap van Robin gaat naar Karl, de bal wil er niet in. Een doorsteekbal van Karl naar Mario, een mooie kans, maar buitenspel. Ook Jan maakt plaats voor Berten, die even terug op adem mocht komen. Dan weer Jordi die met gestrekte armen de bal wegtikt (ja, daarvoor staat hij in doel, maar mooi gedaan!). Jasper weet dat hij de wedstrijd niet uitspeelt, maar hij geeft zich volledig, hij is overal aanwezig. Een voorzet van Jasper naar Berten, in een volgende fase staat hij achteraan mee te verdedigen en daarna vangt hij de bal perfect op op zijn borst, geeft een mooie assist en Karl maakt de 1-4. Iets later een corner van Nick, Robin trapt de bal over. Weer een pass van Jasper naar Karl, de bal wordt gepakt door de keeper. Met nog een kleine tien minuten te spelen een foutieve terugspeelbal in het strafschopgebied van Heira, een onrechtstreekse vrije trap op een vijftal meter van de goal. Een grote muur, een bal die teruggelegd wordt, maar gene goal. Met nog een kleine 10 minuten te spelen lost Ronny Jasper af. Rond de 85ste minuut mag Nick een hoekschop nemen, iedereen trapt naast of over de bal behalve Mario, dus 1-5. Ronny wilde geen 1-6: een bal van Nick wordt tot tweemaal toe door hem niet binnengetrapt (Uitspraak van Ronny:” Ene per match is genoeg”. En blijkbaar dachten er vandaag meer spelers zo over).

 

Na een winterstop van bijna 2 maanden toch nog eens een voetbalmatch. Eerst een moeizaam begin, maar verder in de wedstrijd begon het los te lopen. Goed gewerkt spelers en bedankt voor deze faire wedstrijd, ook een dank u wel aan scheidsrechter Ossenblok en tegenspelers Heira 3.

Volgende week geen voetbal, maar de spelers komen samen om pannenkoeken te gaan eten. Als het weer het toelaat is de volgende wedstrijd op 22 februari, we spelen thuis om 11.00u tegen ONA.

17:08 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.