09-11-14

Wedstrijdverslag Krochtenboys - KPJ Made

Scheidsrechter: A. Sweep

Uitslag: 4-1

Doelpunten: Mario, Jan, Beau en Ad

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Bart, Beau, Berten, Ad, Jan, Karl, Stijn, Jasper, Roy, Poet, Jordi, Michel, Nick en Mario

 

Het feest nog in de benen??

 

Het leek wel dat onze spelers het feest van Jos niet goed verteerd hadden, want het duurde tot een kwartier voor het einde eer de Krochten zijn spel gevonden had. Tot dan lukte het niet, maar dat wil niet zeggen dat we gisteren geen goed feest hadden. Bedankt voorzitter voor het feest met alles erop en eraan.

 

Opstelling:

Keeper: Jordi

Verdedigers: Jasper, Roy, Bart en Poet

Middenvelders: Ad, Jan, Karl en Stijn

Aanvallers: Beau en Berten

 

Vandaag hadden we naast onze spelers op het veld nog 3 spelers in de dug-out: Michel, Mario en Nick. Zo konden Ronny (virale infectie) en Robin (nog gekwetst) aan de kant blijven. En daarnaast nog een aantal supporters: Louis, Tinne, Joyce, Charlotte, Suske en An met Nore en Rune. Op het einde kwam de vader van Berten ook nog een kijkje nemen. Ondanks het feest waren ze met velen op de afspraak. Patje was grensrechter en Ad Sweep kwam de wedstrijd leiden. Maar reeds in de eerste vijf minuten zagen ze, door een foutje in de verdediging, dat onze ploeg weer moest achtervolgen (0-1). De Krochten trok zich nadien slechts traag op gang, wel acties maar geen afwerking. Een bal van Ad ging door Jan voorlangs, Stijn gooide een bal voor doel maar Ad kon er niet bij, afstandsschot van Jan werd door de doelman gepareerd. Bart mocht tot driemaal toe een vrijschop geven en de bal voor doel sturen. Een bal van Jasper ging via Stijn naar Beau, een pass van Stijn via Berten, richting Beau. Ook Jordi bleef bij de les: eerst kwam hij goed tussen en daarna duwde hij de bal in hoekschop. Een actie vertrok bij Poet, ging naar Berten, Jan kon niet binnentrappen. Een bal vertrok bij Jasper en Ad gaf een doorsteekpass naar Beau, Karl die goed tussenkwam bij een aanval van Made, een bal van Beau ging voorlangs. Een bal van Roy naar Jan, die de bal voor doel dropte Beau en Stijn konden niet binnenduwen. Nogmaals een actie van Jan en een mooie aanval van Ad, dan een afstandsschot van Jan. Poet kreeg last van zijn kuit, Michel werd de wissel (Bart gaf de aanvoerdersband door aan Michel). Jordi zat goed in de wedstrijd, hij kwam heel ver uit om een bal weg te trappen. Roy mag ook de linkerflank aflopen. En juist voor affluiten van de eerste helft nog een grote kans voor Made.

 

In de 2de helft komen Mario en Nick voor Ad en Stijn op het veld. En al onmiddellijk een actie van Mario, de bal gaat in hoekschop, Jan gooit de bal voor goal, Beau kan er juist niet bij. Een bal van Jan gaat naar Berten, maar de keeper zit ertussen. Een pass van Roy naar Jan, via Beau naar Nick, de bal gaat op de paal en vliegt terug in het veld. Een kans van Jan gaat naast. Een vrije trap van Nick gaat over de muur, de doelman moet de bal in hoekschop werken. Een pass Jasper en een actie van Karl naar Bart eindigt op de keeper. Een aanval van Mario gaat in hoekschop en Nick geeft een bal aan Mario die de bal voorgooit. Een hardwerkende Karl begint te wegen op de verdediging van Made en na een half uur kan Mario, door een fout in de Madeverdediging, de stand gelijk brengen (1-1). Made geeft niet op, een corner wordt rakelings naastgekopt. Na 40 minuten een hoekschop voor de Krochten, Nick geeft de hoekschop, Beau kopt de bal, maar die blijft hangen voor de Madegoal, het is Jan die binnenduwt (2-1). Een verre uittrap van Jordi komt bij Beau, hij probeert met een wel heel grote lob de bal binnen te werken, de bal gaat nog wel meters over, maar zakte wel hard. Berten heeft alles van zich gegeven en vraagt om een wissel, Ad gaat de wedstrijd uitspelen. Een vrijschop van Bart wordt nog net geraakt door Karl. Een aanval van Ad en een één-twee met Mario, gaat niet binnen. In de laatste minuut van de reguliere tijd, mag Ad nog een hoekschop geven, Beau werkt nu wel binnen en nog wel in de kleine hoek (3-1). Bijna wordt het nog 3-2 door een miscommunicatie tussen Bart en Roy, de bal gaat over de achterlijn. En in de toegevoegde tijd mag Ad met een goed gedraaide actie de eindstand vastleggen: 4-1.

 

Blijven werken was de boodschap, niet opgeven. Een moeilijke start met een happy end. Dus Jos, ge merkt dat uw Krochtenspelers alles hebben gegeven om jouw 50ste verjaardag op het veld glans te geven.

Bedankt gasten voor de toch spannende wedstrijd, ook dank u wel Madespelers voor faire wedstrijd en scheidsrechter Sweep voor uw leiding.

Volgende week gaan we op verplaatsing naar Liesbos 2 (bij den Theo). De wedstrijd start om 9.30u.

18:41 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.