02-11-14

Wedstrijdverslag Wiga 2 - Krochtenboys

Scheidsrechter: M. Palinckx

Uitslag: 5-3

Doelpunten: Jasper, Bram en own-goal

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Bart, Berten, Karl, Jasper, Jan, Robin, Poet, Roy, Herman, Bram en Mario

 

Slechts elf spelers aan de start.

 

Voor Bart was het weer zoeken naar 11 spelers. Herman was terug van de partij, Bram kwam ons depanneren, Mario was gekwetst maar wilde wel in de goal staan, Bart had last van zijn rug en tijdens de wedstrijd kwam Robin naar de kant (hamstrings) dus een periode met z’n tienen verder.

 

Opstelling:

Keeper: Mario

Verdedigers: Poet, Herman, Roy en Bram

Middenvelders: Jasper, Jan, Bart en Robin

Aanvallers: Berten en Karl

 

Michel stond aan de zijlijn (geschorst omwille van 2 gele kaarten) en had het moeilijk omdat hij zijn ploeg niet mee kon helpen. Erna, Charlotte, Christel en Jos, Karina en Suske, en Guy waren van de partij. Ook de vava van Berten kwam naar zijn kleinzoon kijken. Patje was weer de grensrechter voor de Krochten en Marcel Palinckx zou de wedstrijd leiden.

 

De Krochten begon sterk: een bal van Bart ging naar Bram die een afstandsschop gaf op goal. Dan een pass via Jasper naar Berten. Door een fout op Karl gaf Bart de vrijschop, Karl kopte net naast. Na een kwartier pakte Jan een bal perfect aan en trapte op doel, maar de bal ging via de rug van Jasper binnen (0-1). Iets later moest Roy een bal terugkoppen naar Mario, een bal van Bram werd door Poet voor doel gedropt. Een aanval van Robin via Berten terug bij hem en een strakke bal voor goal richting Karl. Na 25 minuten nam Bart een corner en het werd bijna een inswinger, een Wigaspeler raakte de bal nog, dus een own-goal (0-2). Een vrije trap van Bart werd door Jasper doorgekopt, de bal kwam terug het veld in en in de rebound trapte Berten naast. Ook een afstandsschot van Poet ging naast. Een actie van Bram werd door de keeper in hoekschop gewerkt. De corner van Bart kon niet afgewerkt worden door Robin. Dan ging een bal van Wiga achterdoor en na 35 minuten bleef de bal voor het doel van Mario hangen, uiteindelijk ging de bal binnen (1-2). Robin voelde een verrekking en kwam van het veld, geen wisselspelers dus met 10 verder. Een bal van Poet werd door Berten naast gewerkt. Een pass van Jasper ging via Bart naar Karl. Een lange actie van Bram over het bijna ganse voetbalveld kon door Karl niet verzilverd worden. In de laatste minuut van de 1ste helft weer een aanval van Wiga en het stond gelijk 2-2. Alles was her te beginnen.

 

Met wat oplapwerk tijdens de rust komt Robin terug op het veld (geen wisselspelers op de bank; lopen gaat niet meer, maar een bal aanpakken lukt nog net). Een vrije trap van Bart gaat via Jan naar Bram, de bal zeilt naast de goal. Dan komt er een sterk kwartier van Wiga: na 5 minuten in de 2de helft een aanval van Wiga en het staat 3-2. Daarna trapt Wiga op de paal, na een kwartier een actie op links en we staan 4-2 achter. Tussendoor een actie van Jasper, Robin kan doorkoppen maar Berten kan er juist niet bij. Na 20 minuten een afstandsschot van Wiga, Mario raakt de bal nog net, maar het staat 5-2. De bal gaat enkele keren richting Robin, maar hij kan niet meer meedoen aan een aanval en zo geraken we de bal weer kwijt. Een bal van Jasper naar Berten moet in hoekschop gewerkt worden. Mario komt ver uit om een bal weg te koppen. Een lange en loeiharde bal van Bart gaat op de doelman. Door een misverstand lopen Herman en Mario op elkaar, ze staan beiden weer op om verder te doen (het moet wel, er zijn geen reservespelers). Na 25 minuten een afstandsschot, gedragen door de wind, van Bram en het wordt 5-3. Daarna een vrijschop van Bart, Karl en Robin kunnen er net niet bij. Een afstandsschot van Jan moet door de keeper in twee keer gepakt worden. Een bal van Berten wordt door Jan rakelings naast de paal getrapt. De keeper trapt uit, Bram vangt goed op maar trapt de bal over de lat. Dan weer een aanval van Wiga, Karl brengt redding. Een mooie één-twee tussen Bram en Herman krijgt geen happy end. Dan vertrekt een bal bij Roy, gaat via Herman en Karl naar Bart maar de bal gaat weer naast. Door een fout op Jasper geeft Jan de vrije trap, de bal gaat over doel. Een pass van Jasper gaat naar Roy die Jan bedient, maar geen trap op goal. Een aanval van Bart, naar Poet, naar Jan, terug Bart en dan Bram, maar de doelman zit ertussen. Een actie van Wiga wordt door Mario in hoekschop geduwd.

 

Niet één van onze beste wedstrijden, hopelijk hebben we volgende week weer wisselspelers. Anderzijds toch bedankt spelers om er vandaag bij te zijn, ik ben er zeker van dat jullie je best gedaan hebben.

Volgende week thuis tegen KPJ Made, de wedstrijd start om 9.30u.

16:14 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.