05-10-14

Wedstrijdverslag KPJ Etten - Krochtenboys

Scheidsrechter: F. de Laet

Uitslag: 3-4

Doelpunten: Geert, Berten, Nick en owngoal

Geel: Michel

Rood: -

Gespeeld: Michel, Geert, Berten, Robin, Jan, Nick, Ronny, Bart, Karl, Tom en Roy

 

Blijven voetballen rendeert.

 

Weer een faire wedstrijd. Gestart met zijn tienen, Roy nog opgebeld en overtuigd om te komen, Tom die ons vandaag uit de nood hielp en met prachtige saves voor de nodige reddingen zorgde en met z’n allen gezorgd dat we uiteindelijk nog een overwinning uit de wacht sleepten. Fantastisch jongens voor deze wedstrijd.

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Ronny, Bart, Michel en Karl

Middenvelders: Robin, Nick en Jan

Aanvallers: Geert en Berten

 

Louis was vandaag onze enige supporter, Patje was opgetrommeld om grensrechter te zijn en F. de Laet was onze scheidsrechter. Roy werd via GSM naar café Strooienhuis geloodst. Bedankt Joyce en Charlotte dat ook jullie wilden meekomen en de TomTom wilden zijn.

 

Al snel was het op achtervolgen geblazen want binnen de 5 minuten stonden we 1-0 achter. Dan een bal van Bart richting Robin, maar die kon er net niet bij. Een pass van Nick naar Geert ging op een tegenspeler. Na het 14 minuten werd het 2-0. Iets later eerst een bal van Nick naar Robin die naast de goal trapte en daarna naar Geert, de keeper pakte de bal. Een schone actie die vertrok bij Robin naar Karl en Geert die een loeier op doel gaf. Wat later een afstandsschot van Jan, hoog maar de bal zakte iets te traag dus ging over. Dan Etten die de bal tegen de lat trapte, nadien eerst Tom en daarna Michel die moesten redden. In een volgende fase weer een afstandsschot van Jan nu zat de doelman er tussen. Dan een pass van Jan naar Karl, weerom tikte de keeper de bal weg. Een counter van Etten ging voorlangs en daarna nogmaals Tom die de bal moest wegtikken. Een bal van Geert ging naar Jan die kruislings Berten wilde bereiken. Maar op het half uur een actie Etten en met een mooie kopbal stond het 3-0. Nu leek het even of de wedstrijd gespeeld was, maar de Krochten bleef niet bij de pakken zitten, voetballend moesten ze zeker niet onder doen (ik vond dat ze zelfs beter waren). Een bal van Robin werd gepakt door de keeper, een bal van een goedwerkende Karl eindigde in hoekschop. Ook een lange loopactie van Jan. Na 40 minuten een goed vrijgelopen Jan die een assist bezorgde aan Geert en het werd 3-1. Nogmaals Jan die een bal perfect plaatste op de voet van Berten, de bal werd overgetrapt. Weer Jan nu via Ronny naar Nick en enkele minuten verder weerom Jan nu naar Berten en ja hoor en staat 3-2. Nog juist voor de rust moest Tom tot tweemaal redden: eerst werd de bal uit doel getikt en daarna een mooie duik. Juist voor de rust arriveerde Roy.

 

Dus kunnen we de 2de helft met 11 starten. Een doorsteekbal van Karl komt net niet bij Ronny. Ook een actie van Etten gaat juist naast, daarna tikt Tom een bal uit de winkelhaak. Een goed doorgelopen Ronny geeft de bal aan Berten, de doelman bokst in hoekschop. Dan een pass van Nick naar Berten, maar hij kan net niet afwerken. In den dug-out heeft Louis het volgens mij naar z’n zin, hij zit tussen Joyce en Charlotte. Een bal van Jan gaat via Ronny naar Geert, de bal gaat over doel en een dieptebal van Jan naar Geert, maar die kan er niet bij. Na een kwartier een obstructiefout op Jan binnen het strafschopgebied, dus penalty. Nick mag die in twee keer nemen: eerst na het fluitsignaal van de Laet, maar dit is om een Ettenspeler te roepen (gele kaart), Nick trapt op de doelman; maar hij mag dit overdoen, nu is het wel raak (3-3). Later gaat een bal van Karl in corner en ook Etten kopt een bal over. Dan een pass van Jan naar Geert, de bal gaat richting Ronny. Een verre uittrap van Tom naar een goed doorgelopen Geert. Door een misverstand bij de vrije trap tussen Nick en Bart moet Michel aan de noodrem trekken en krijgt hij een gele kaart. De vrije trap van Etten gaat in de muur en Michel lost het vakkundig op. Na een half uur een mooie actie van Nick en een goeddoorgelopen Robin, het wordt 3-4 door een owngoal van een Ettenspeler. Daarna nog een vrijschop voor Etten, de bal gaat weer in de muur, nu is het Roy die het oplost. Een bal van Karl wordt weer in hoekschop geduwd en een mooie pass van Berten gaat naar Geert, maar hij staat buitenspel. Ook een bal van Jan naar Geert wordt door de keeper gepareerd.

 

Een fijne wedstrijd en uiteindelijk een prachtig resultaat. Bedankt dat je er met z’n allen voor blijven vechten bent, je ziet dat dit loont. Een faire match dank zij onze tegenspelers, KPJ Etten, en de leiding F. de Laet.

Volgende week thuis tegen UBZ 2000, de wedstrijd start om 9.30u.

16:32 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.