27-04-14

Wedstrijdverslag ONA - Krochtenboys

Scheidsrechter: E. Dubbelman

Uitslag: 3-2

Doelpunten: Mario en Ad

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Michel, Ad, Berten, Mario, Jan, Nick, Robin, Roy, Bart, Ronny, Boyd, Karl, Geert en Herman

 

 

 

“Laatste wedstrijd van het seizoen”

 

We moesten weer op verplaatsing, nu naar ONA, de kampioen van 1ste klasse. We hadden vandaag weer enkele reservespelers en het was goed met zo’n wedstrijd in het vooruitzicht. Jos en Christel, Tinne met Alex en Axel, Sanne, Charlotte en Guy kwamen hun spelers aanmoedigen. Na de rust kwam Louis ook mee supporteren.

 

Opstelling:

Keeper: Boyd

Verdedigers: Roy, Bart, Michel en Ronny

Middenvelders: Mario, Jan, Nick en Robin

Aanvallers: Ad en Berten

 

E. Dubbelman vroeg een minuut stilte voor het tragisch omkomen van een collega-scheidsrechter en vriend van Boyd. ONA startte sterk: eerst moest Michel redding brengen, nadien nog een grote kans voor ONA. Een corner van Ad werd teruggelegd op Nick, die met een afstandsschot de doelman bijna verschanste. Dan weer Michel die moest tussenkomen. Daarna een actie van Jan eerst naar Robin, nadien naar Berten en dan een verre trap op goal. Later in de wedstrijd werd de druk van de Krochten hoger, zo kwam een bal bij Ad, de bal werd door de keeper in hoekschop gewerkt. Ronny had moeite met zijne man, maar hij kon hem toch goed uit de wedstrijd houden. Na een half uur voetbal kwam Karl op het plein voor Mario. Een bal van Jan ging naar Ad, die de bal perfect op het hoofd van Robin plaatste. Berten zou maar één helft meedoen, dus hij liep zich vooraan te pletter (“Zo moest ik dit schrijven, nietwaar Berten”). De laatste actie uit de 1ste helft kwam weer van Ad, vanaf de middenlijn maar de doelman pakte.

 

In de 2de helft komen Geert en Herman voor Berten en Ronny (gekwetst in de 1ste helft). Al onmiddellijk wordt er een fout gefloten op Robin, een ONA-speler draait de vrijschop mooi naast de muur binnen (1-0). Een diepe pass van Karl gaat naar Nick, maar die staat buitenspel. Geert voelt zich thuis in de ploeg, hij doet goed werk in het middenveld. Een vrije trap van Bart gaat naar Jan, maar hij kopt op de doelman. Dan gaat een bal van Nick naar Ad maar weer pakt de keeper. Na een kwartier komt Mario terug op het veld voor Michel. Er volgt een prachtige safe van Boyd, daarna trapt Roy van ver op doel en nadien een schone actie van Ad. Dan is het weer Bart die de bal van de lijn haalt. Berten heeft andere verplichtingen, maar blijft toch nog kijken, na 25 minuten zegt hij: “Hij gaat vallen” en inderdaad een assist van Roy gaat naar Mario en de bordjes hangen weer gelijk (1-1). Wat later gaat een doorsteekbal van Nick naar Karl, anderzijds blijft ONA gevaarlijk, Boyd moet weer een bal pakken. Na een

goed half uur voetbal, een actie van ONA en het staat 2-1. In een volgende fase gaat een corner van Nick naar Geert, maar hij kan niet afwerken en een afstandsschot van Mario wordt door de doelman in hoekschop geduwd. Enkele minuten later wordt het 3-1, toch blijven onze jongens er voor gaan. Een actie van Herman gaat tot ver over de middenlijn. Een bal van Jan wordt door Karl overgekopt. En een corner van Nick komt na veel geharrewar uiteindelijk bij Ad en hij maakt de 3-2. Daarna gaat een bal van Jan net voorlangs de paal, Karl kan er juist niet bij om het extra tikje tegen de bal te geven. Ad geeft nog een bal naar Robin, maar hij kopt op de doelman.

 

Zelfde eindzin zoals vorige keer: “Bedankt spelers om niet op te geven en te blijven werken voor de ploeg”. Deze keer hebben we wel niet gewonnen, maar het was een faire en sportieve wedstrijd.

Het seizoen zit erop en is goed geweest. Even rust en de batterijen weer opladen voor volgend seizoen, maar eerst volgende week nog een trouwfeest van Bart met Tinne.

18:58 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.