13-04-14

Wedstrijdverslag Wiga - Krochtenboys

Scheidsrechter: J. Dictus

Uitslag: 3-3, na verlengingen 4-5

Doelpunten: Stijn; Mario, Berten (2x) en Ad

Geel: Jan

Rood: -

Gespeeld: Michel, Ad, Stijn, Karl, Jan, Nick, Robin, Roy, Bart, Mario, Boyd, Tom, Berten, Bram en Herman

 

 

 

“Alle spelers liepen op het einde op hun tandvlees”

 

Bij de rust: 3-1, na 90 minuten: 3-3, na de 1ste verlenging: 3-4 en de eindstand werd uiteindelijk 4-5. Gelukkig hadden we vandaag reservespelers: Bram, Berten, Tom en Herman.

 

Opstelling:

Keeper: Boyd

Verdedigers: Roy, Bart, Michel en Mario

Middenvelders: Karl, Jan, Nick en Robin

Aanvallers: Ad en Stijn

 

Vandaag hadden we ook supporters: Charlotte, Jos, Louis, Guy, Erna en Cindy. Guy wilde nog een keer grensrechter zijn en scheidsrechter van dienst was Johan Dictus. Al vrij snel in de wedstrijd bleek dat Wiga ons vandaag de winst niet cadeau zou geven, voor elke bal zou gebikkeld moeten worden. Dus begon werd het een zware match voor onze achterspelers, Roy moest al in het begin van de wedstrijd redding brengen. De corner van Wiga ging op de paal, tussendoor een vrije trap van Nick op de doelman en dan weer Wiga die op de paal trapte. Na 10 minuten een assist van Ad naar Stijn en we stonden op een gevleide 0-1 voorsprong. Enkele minuten later een vrije trap van Wiga en de bordjes hingen weer gelijk (1-1). Iets later moest Boyd een actie van Wiga stoppen, en dan weer Michel die redding moest brengen. Na 25 minuten onze eerste wissel: Tom kwam op het veld voor een geblesseerde Stijn. Na een half uur voetbal weer een vrijschop voor Wiga en het werd 2-1. Dan volgde nog een afstandsschot van Robin en een terugspeelbal van Nick naar Karl werd door de keeper gepakt. Daarna moest Mario een bal in hoekschop werken en dan weer Boyd redden. Iets later kopte Wiga de bal over doel, na 40 minuten ging Wiga door onze defensie en het stond 3-1. Berten nam de plaats in van Tom en een actie van Berten ging naar Karl, de keeper moest in corner duwen.

 

Hopelijk kunnen we de meubelen nog redden in de 2de helft, maar de 1ste actie is weeral voor Wiga. Dan wordt een bal van Jan door Mario naastgekopt. Na 10 minuten komt Bram op het veld voor een gekwetste Karl, bijna onmiddellijk daarna vertrekt een bal bij Jan naar Bram die de bal voor doel gooit. Iets later trapt Mario op goal, de bal wijkt nog af op Robin, de bal gaat rakelings rechts naast de goal. Na 20 minuten komt Herman voetballen voor Robin. Een corner van Bart wordt overgetrapt en Wiga raakt dan weer de lat. Daarna een mooie actie opgezet door Herman, naar Jan , naar Nick en zo bij Bram. Een volgende fase weer vertrekkend bij Herman, nu naar Mario en Ad trapt op doel. Na een half uur vertrekt een bal bij Bram, gaat naar Berten en komt bij Mario, hij maakt de 3-2. Wat later krijgt onze Jan een gele kaart. Dan moet Roy weer redden en iets later kopt Wiga over. Ook een vrije trap van Nick gaat over, daarna krijgt een speler van Wiga geel. Na 40 minuten gaat een bal van Bart naar Herman en die bedient Berten, hij gaat met man en bal de goal in en het wordt 3-3. Nog in die 2de helft gaat een bal van Berten naar Bram en een pass van Bram naar Mario splijt op de deklat.

 

Dus verlengingen, Ad geeft een bal aan Mario die een schot op goal geeft. Daarna vertrekt een bal van Bram naar Ad. Na 5 minuten een assist van Nick naar Berten en het staat 3-4. Dan een doorsteekbal van Ad naar Bram, maar de bal gaat naast. Iets later trapt Wiga weer op de lat, een bal van Mario naar Ad wordt door de keeper gepakt. En nog een goeie actie van Jan, Ad naar Berten. In de 2de verlenging komt Robin terug op het veld voor Berten, Michel vangt een bal op op zijn brede borstkast (werd zo geformuleerd aan de zijkant). Na enkele minuten kapt Ad 5 spelers en de keeper uit en maakt de 3-5. Een pass van Nick gaat naar Mario en die geeft de bal terug aan Nick. Onze jarige Mario loopt vandaag voor z’n leven, op een bepaald moment krijgt hij zelfs krampen en een Wigaspeler probeert dit te verhelpen. Dan moet Herman weer redden en krijgen Ad en Jan nog een kans, maar met nog enkele minuten te spelen wordt het toch nog 4-5. En het laatste feit in een pass van Bram naar Robin, die de bal naast de goal kopt.

 

Zelfde eindzin zoals vorige week: “Bedankt spelers om niet op te geven en te blijven werken voor de ploeg”.

 

Volgend weekend is het Pasen en wordt er niet gevoetbald, de week nadien is het op verplaatsing tegen ONA. De wedstrijd begint om 10.00u.

20:14 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.