16-03-14

WedstrijdverslagHeira 3 - Krochtenboys

Scheidsrechter: J. Dictus

Uitslag: 0-4

Doelpunten: Nick S, Mario (2x) en Stijn

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Michel, Stijn, Karl, Nick VD, Jan, Nick S, Mario, Ronny, Tom, Bart, Boyd, Berten, Geert en Roy

 

 

 

“Een doelman hoort ook bij een voetbalploeg”

 

Een telefoontje van Boyd naar Bart, hij stond aan de brug van Meer. Dus Bart de weg uitgelegd naar de Laarse Heide (afdraaien aan de Privilege en dat kende Boyd!!) en Boyd kwam tijdig aan, want een keeper kan je niet missen.

 

Opstelling:

Keeper: Boyd

Verdedigers: Ronny, Tom, Michel en Bart

Middenvelders: Nick VD, Nick S, Jan en Mario

Aanvallers: Stijn en Karl

 

Vandaag in de dugout: reservespelers Roy, Geert en Berten; daarnaast Charlotte, Joyce, Christel, Jos, Guy, Louis (grensrechter), Robin en iets later Suske. Johan Dictus was scheidsrechter van dienst.

De 1ste kans was voor Heira, iets later een één-twee tussen Karl, Bart en terug Karl. Dan weer twee kansen voor Heira. Daarna een bal die vertrok bij Mario, via Jan en Ronny terug bij Mario. Een pass van Nick S naar Stijn en een actie van Ronny naar Jan. Het 1ste kwartier liep gelijk op, geen van beide ploegen had echt overwicht. In de 20ste minuut een mooie dribbel van Nick S en een foutje bij de keeper (0-1). In een volgende fase eerst Nick VD, dan Stijn op goal en Karl, de bal werd door de doelman gepakt. Iets later een mooie steekpass van Nick S naar Nick VD. Na 25 minuten een dieptebal van Tom naar Mario en die werkte af (0-2). Een bal van Jan ging via Bart naar Karl, maar die trapte over. Tom zorgde ook dat onze doelman attent bleef, hij gaf een bal schuin voor onze goal, maar Boyd pakte. Een bal van Stijn ging naar Karl, maar de bal eindigde op de doelman. Dan een afstandsschot van Heira op ons doel. Ronny liep met de bal door de verdediging en moest scherp terugleggen, enkel die trap was veel te hard. In eenzelfde actie moest eerst Michel en nadien Boyd redden. Daarna volgde een lange loopactie van Nick VD en Ronny kreeg een mooie kans om toch zijn eerste van dit seizoen te maken, maar het lukte niet. Dan zei Roy (die aan de kant zat) tegen Louis: “ Moet gij niet op de lijn van Michel staan?” Louis antwoordde: “Ja, maar die gaat altijd lopen.” Zo gingen we met 0-2 rusten.

 

In de 2de helft onmiddellijk wissels: Berten voor Karl, Geert voor Nick VD en Roy voor Tom. Een 1ste balgevoel van Berten is een trap naar de doelman. Bij een vrije trap van Heira plaatsen Jan en Roy zich in de 2-mansmuur. Boyd redt met een kattensprong maar komt slecht op de grond terecht, toch wil hij verder doen. Daarna volgt een lange actie van Stijn vanaf de middellijn. Na 10 minuten een vrijschop door Bart gegeven, komt bij Mario en op de slof staat het (0-3). 5 minuten later een assist van Geert naar Stijn en het wordt 0-4. Iets later moet Boyd pakken en daarna weer een bal wegboksen. Een bal van Stijn gaat naar Jan en een corner van Nick S wordt door Stijn naast gekopt. Dan gaat een bal van Stijn via Berten en Geert naar Nick S. Nadien volgen twee acties van Heira, met enig doelgevaar. Een perfecte trap van Nick S gaat naar Geert, maar de keeper pakt. Roy heeft zijn werk, maar houdt de tegenstrever goed uit de wedstrijd. Een bal van Mario naar Berten, maar naast. Stijn geeft nadien een pass aan Berten, die de bal terugspeelt naar Stijn, maar te diep. Dan een hoekschop voor Heira, Boyd pakt klemvast. Daarna een bal van Geert voor Berten, Berten werkt naast. Weer een bal van Geert voor Berten, maar de bal is te diep Berten kan het niet belopen. Iets later een vrijschop voor Heira, Boyd heeft de bal weer klemvast. Een goeie actie van Geert, maar de hoek wordt te klein om binnen te werken. Dan moet eerst Roy de bal buitenwerken, in de volgende fase is het Michel die dit doet. Met nog 5 minuten te spelen komt Karl terug op het veld voor een lichtgeblesseerde Ronny (last van z’n enkel). Een laatste actie van Berten, hij kan het niet afwerken maar door een mooi hakje komt de bal nog bij Bart, de bal gaat naast. Iets later gooit Karl de bal nog mooi voor goal. Bij de laatste corner voor de Krochten dacht Bart dat hij in de verdediging stond, in plaats van de bal naar doel te koppen, kopt hij hem weg van de goal.

 

Eindstand 0-4, een faire wedstrijd, dus dank u wel Krochtenspelers en spelers van Heira.

 

Volgende week gaan we naar Dula (bij Boer Mies, Keijtenburgstraat 4, Rucphen). De wedstrijd start om 10.00u, we spreken af om 9.00u aan de brug van Meer.

20:03 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.