09-03-14

Wedstrijdverslag Krochtenboys - KPJ-3 Bavel

Scheidsrechter: P. Herijgers

Uitslag: 6-4

Doelpunten: Stijn (3x), Nick VD, (Jan) en Nick S

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Michel, Stijn, Nick VD, Jan, Nick S, Robin, Karl, Tom, Mario en Boyd

 

 

 

“Met z’n tienen blijven vechten voor elke bal”

 

Onze Bart kreeg geen elf spelers bij elkaar, gelukkig dat hij de broers Mario en Robin nog kon overtuigen om mee te spelen. Jawel, onze Mario heeft zelfs ook de 2de helft mee uitgespeeld. Bedankt aan de 10 spelers van vandaag.

 

Opstelling:

Keeper: Boyd

Verdedigers: Karl, Tom, Michel en Mario

Middenvelders: Nick VD, Nick S, Jan en Robin

Aanvallers: Stijn

 

Aan de zijkant stonden Bart, Jo, Jos en Christel, Suske en Karina. Louis zou vandaag de grensvlag hanteren. Onze scheidsrechter was P. Herijgers.

De Krochtenboys gingen snel van start al binnen de 5 minuten liep Karl de lijn af langs rechts, legde de bal netjes terug naar Stijn en die mocht de 1-0 maken. Iets later kwam een bal van Robin juist niet bij Stijn, dan trapte Nick S over en daarna ging er een mooie pass van Nick S naar Stijn. Ook Boyd had werk, hij moest de bal in hoekschop duwen. Een actie van Nick VD maar geen doelpunt, een goed werkende Jan maar de bal ging in corner. Na een kwartier weer Jan die de bal teruglegde naar Stijn en zijn assist kwam bij Nick VD (2-0). In een volgende fase moest Boyd weer redding brengen. Ook Mario liep de lijn af langs links en gooide voor doel, maar geen afwerking. Daarna ging de bal van Bavel weer voorlangs, iets later trof Nick S de paal. Een korte vrije trap van Mario naar Jan, die de linkerkant onveilig maakte en nog een goede swinger voor goal gaf. Op het half uur weer onze Jan, nu gaf hij vanuit een scherpe hoek de bal voor doel, een tegenstrever maakte een own goal (3-0). Daarna vertrok een bal bij Nick S, ging via Nick VD naar Stijn. Dan een doorsteekbal van Nick VD naar een goed doorgelopen Karl. Iets later rolde Mario het ganse middenveld op. In de 40ste minuut kreeg Karl de bal in zijn onderbuik, ging tegen de grond, de bal werd door een Bavelspeler meegegraaid en de bal ging in doel. Scheidsrechter Herijgers ging even navragen bij onze grensrechter Louis en keurde het doelpunt goed (3-1).

 

De 2de helft was nog maar net bezig (de verslaggever en supporters waren zelfs te laat) en het staat 3-2. Maar na 6 minuten een assist van Nick VD naar Stijn en die maakt zijn 2de (4-2). Dan Nick VD die voor goal komt, maar zijn trap is te zwak. Nu moet Boyd zich weer reppen, hij heeft de bal klemvast. Tom heeft het naar zijn zin, je hoort hem tot aan de zijlijn. Iets later trapt Robin op goal, daarna Stijn op de keeper. Een diepe bal van Karl naar Stijn eindigt weer op de doelman. Dan zwiert Michel de bal met een vrijschop voor goal, niemand werkt af. Nu is het Mario die een doorsteekbal geeft aan Stijn, de keeper kan er met een lange arm nog net bij. Na een half uur hands door Michel en binnen het strafschopgebied, dus penalty en het wordt 4-3. Dan gaat Nick S door de Bavelverdediging, maar de doelman tikt de bal nog weg. Daarna geeft Jan een bal naar Robin die de bal maar binnen te koppen heeft (maar dat is nu juist wat hij niet mocht, koppen omwille van zijn geopereerde neus, weg kans). 5 minuten later stuurt Robin Stijn diep, offside of niet, de scheidsrechter laat verder spelen en Stijn werkt af (5-3). Daarna treft Bavel de paal, dan een bal die bij Stijn vertrekt, via Karl naar Robin gaat. Ook moet Boyd weer redden. Iets later vertrekt Stijn van op de eigen helft, maar de bal gaat juist naast (waar blijft hij vandaag toch al die energie halen, onze Stijn). In de 40ste minuut een afgemeten bal van Stijn naar Nick S, die een juweeltje van een doelpunt maakt (6-3). Onze jonge gasten Jan en Mario zitten goed in de wedstrijd en maken het de tegenstander moeilijk. In de laatste minuten een hoekschop voor Bavel, de bal gaat binnen, eindstand 6-4.

 

Een sportieve wedstrijd met dank aan de Bavelspelers en scheidsrechter Herijgers. De Krochtenspelers waren vandaag goed bij de les, ze begrepen elkaar alsof ze altijd zo speelden. Een open plaats werd goed opgevuld door een andere, zo konden ze het de tegenstander moeilijk maken.

 

Volgende week gaan we naar Heira 3. De wedstrijd start om 10.00u, we spreken af om 9.30u op het veld van Heira.

18:45 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.