23-02-14

Wedstrijdverslag Liesbos 5 - Krochtenboys

Scheidsrechter: A. Sweep

Uitslag: 3-4

Doelpunten: Stijn, Geert (2x) en Nick S

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Michel, Geert, Berten, Nick VD, Jan, Nick S, Stijn, Roy, Tom, Mario en Boyd

 

 

 

“De laatste wedstrijd van deze competitie”

 

Rare wending voor onze laatste wedstrijd. Wat een thuiswedstrijd moest worden, werd een wedstrijd op verplaatsing, we mochten nogmaals naar den Theo. Geen Dubbelman maar Sweep kwam onze wedstrijd fluiten. Omdat Ad Sweep ook de wedstrijd van 9.00u floot, startte onze wedstrijd met een kwartier vertraging.

 

Opstelling:

Keeper: Boyd

Verdedigers: Roy, Tom, Michel en Mario

Middenvelders: NickVD, Nick S, Jan en Stijn

Aanvallers: Geert en Berten

 

Vandaag toch wel wat supporters aan de zijlijn: Louis was grensrechter van dienst, Christel en Jos, Suske, Guy, Charlotte. Ook nog enkele spelers aan de kant: Robin (operatie neus), Poet (knie) en Bart.

Een fout in het begin van de wedstrijd op Jan; de vrije trap werd gegeven en Jan kon net niet afwerken. Dan kwam Roy ook in actie, hij moest al snel een eerste bal wegwerken. Na 5 minuten een mooie actie van Geert ging naar Berten, die bediende Stijn en het stond 0-1. Iets later moest Boyd een bal pakken, maar enkele minuten later stond het gelijk: 1-1. Na 10 minuten vertrok een bal bij Jan en een assist van Nick S naar Geert en het werd 1-2. Dan een doorsteekbal van Nick S naar Jan; daarna een rush van Nick VD op rechts, een één-twee met Geert, maar zijn bal ging voorlangs. Na 20 minuten kreeg Liesbos 5 een hoekschop, de bal kwam voor goal, iedereen en niemand had de bal, maar de bal belandde toch in doel (2-2). Daarna moest Boyd weer een bal in hoekschop tikken. Een lange actie van Geert ging spijtig genoeg juist langs. Een goede doorsteekbal van Stijn ging perfect naar Geert, maar de bal kwam ongelukkig tegen zijn arm. Een bal van Jan ging naar Geert en daarna volgde een goeie actie van Nick VD. Iets later kreeg Louis de bal tegen zijn been, “Ik heb de bal toch maar tegengehouden”, was zijn antwoord. Mario zat vandaag goed in de wedstrijd, tot driemaal toe op rij won hij het duel met de tegenstrever. Ook Tom had dit gemerkt: “Goed gewerkt Mario, super!” Een bal van Jan naar Geert eindigde op de keeper. Na 35 minuten vertrok Mario van achteruit en liep tot de middellijn, gaf een mooie doorsteek naar Geert en die scoorde de 2-3. Michel was opruimer van dienst, zodat onze Tom (als laatste man) toch wat meer in een zetel zat. Wat later ging Nick VD van het veld, last van de hamstrings. Geen wisselspelers aan de kant, dus dan maar verder met z’n tienen. Ook Scheidsrechter Sweep vroeg verzorging, Bart met de waterzak het veld op. Een bal van Stijn ging naar Berten, maar de trap van Berten was te zwak. Dan weer een bal van Nick S via Jan naar Berten. Het laatste feit van de 1ste helft was Liesbos 5 die over de goal trapte.

In de 2de helft moet Tom al snel een bal in hoekschop werken. Een uitgooi van de doelman van Liesbos 5 wordt onderschept door Geert, de bal gaat naar Jan, maar de keeper brengt redding. Dan weer Jan naar Berten, de doelman werkt in corner. Daarna trapt Stijn op de keeper. Een pass van Berten gaat naar Jan, de bal gaat voorlangs. Roy doet vandaag zijn duit in het zakje, tijdig tussenkomen en de bal weer naar voor werken. Na een kwartier trapt Geert de bal door de spelersgroep binnen maar er wordt gevlagd voor buitenspel, 2 Krochtenspelers staan offside. Een vrije trap wordt door Nick S genomen, hij trapt over de muur, maar de bal gaat ook nog net over de deklat. Een volgende vrijschop van Jan wordt door de doelman weg getikt. Een actie van Geert moet door de keeper in hoekschop gewerkt worden. Weer vertrekt een bal bij Mario, gaat naar Geert, dan naar Berten de doelman werkt weer in corner. Daarna een mooi afstandsschot van Stijn van links op het veld, dwars over, naar rechts voor Geert. Michel en Tom krijgen toch meer werk, maar ze lossen het goed op. Na 35 minuten krijgt Berten binnen het strafschopgebied een duw, penalty en Nick S maakt de 2-4. Iets later bokst Boyd een bal uit goal. Maar 5 minuten later moet Michel redden, ook binnen de grote baklijn, ook strafschop en de eindstand wordt 3-4.

 

Dit was de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen, het was een faire en sportieve wedstrijd, dank u wel Liesbos 5 en scheidsrechter Sweep.

Dank u wel spelers voor de competitie want zonder jullie geen wedstrijd, geen Krochtenboys. Waarschijnlijk krijgen we nog de beker, momenteel staat er nog niets op de site. Dan zal het voetbalseizoen er nog niet opzitten.

19:48 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.