13-10-13

Wedstrijdverslag Gerrit boys - Krochtenboys

Scheidsrechter: W. de Ruyter

Uitslag: 5-0

Doelpunten: -

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Michel, Stijn, Tom, Nick, Bart, Robin, Mario, Herman, Karl, Boyd en Geert

 

Slechts gestart met 10 spelers.

 

Regen, regen en nog eens regen: scheidsrechter de Ruyter ging het veld keuren en meldde dat er gespeeld kon worden. Op dat moment waren we met z’n achten in de kantine van Gerritboys. Iets later arriveerden Tom en Nick: dan waren we met 10 spelers. Geert ging ook komen, maar pas later. Dus werd er gestart met 10 spelers. Daarentegen hadden ze vandaag bij Gerritboys spelers over.

 

Opstelling:

Keeper: Boyd

Verdedigers: Mario, Herman, Michel en Karl

Middenvelders: Tom, Nick, Bart en Robin

Aanvallers: Stijn en Geert

 

De supporters waren ook vandaag ook thuis gebleven, Louis was onze grensrechter van dienst en had voor de wedstrijd een regenbroek aan getrokken. Ook scheidsrechter de Ruyter had een regenjasje aan. Fred van Gerritboys kwam in het hokje van de Krochtenboys staan, bij hen was geen plaats meer zonder nat te worden. Stijn opende met een afstandsschot, en door een fout op Robin mocht Bart een vrije trap nemen. Er stond 2 man vrij aan de goal, maar er werd niet afgewerkt. Daarna een actie van Stijn naar Bart en een voorzet, Tom was goed meegelopen maar kon er niet bij. Iets later liep Stijn zich vast. Na een kwartier meer druk van Gerritboys: eerst pakte Boyd de bal, dan moest Herman het oplossen en daarna moest Boyd de bal weer pakken. Na 25 minuten een inworp van Gerrit en een Gerritspeler trapte de bal rechts in de bovenhoek (1-0). 10 minuten verder een doorsteekbal van een Gerritspeler en het stond 2-0. Met nog 5 minuten te spelen in de 1ste helft kwam Geert de ploeg vervolledigen. En een actie van Geert ging via Tom naar Robin.

 

In de 2de helft komen een aantal spelers van de Krochten met een droog truitje, hopelijk zorgt dit voor een ommekeer, maar na enkele minuten staat het 3-0, een actie van Gerrit en werk voor de goal van de Krochten. Daarna een schot op doel door Tom, een actie van Herman naar Stijn die Geert wil bedienen, maar die kan er niet bij. Dan een voorzet van Robin en een actie van Stijn naar Herman die de bal voor doel gooit. Een uittrap door Michel wordt door Geert teruggelegd naar Stijn, maar de bal wil er niet in. Karl gaat dan door het middenveld en geeft een bal voor goal, maar niemand om af te werken. Een doorsteekbal van Robin naar Geert en iets later geeft Bart een vrije trap (een fout op Robin), de bal gaat over. Na 20 minuten een goeie loopactie van Tom, de bal gaat naar Geert maar de doelman redt. Daarna vertrekt er weer een bal bij Herman en gaat via Stijn naar Geert. Iets later trapt Geert de bal in één actie op goal, maar de bal gaat net naast. Een actie van Gerritboys wordt door Michel in hoekschop gewerkt. Op het half uur staat het 4-0 door een foutje van onze keeper. Toch nog een bal die vertrekt bij Nick, Stijn legt terug naar Mario maar die trapt op de doelman. In de 40ste minuut wordt het nog 5-0: eerst wordt er nog op de lat getrapt, maar in de rebound is het binnen. Voor de Krochtenboys een wedstrijd om snel te vergeten, voor Gerritboys een verdiend gewonnen wedstrijd. Maar toch een faire en sportieve wedstrijd.

 

Volgende week thuis tegen Liesbos 2, de wedstrijd start om 9.30u.

16:47 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.