08-09-13

Wedstrijdverslag Krochtenboys - KPJ Made

Scheidsrechter: E. Dubbelman

Uitslag: 6-3

Doelpunten: Ad (2x), Geert (2x), Nick VD en Robin

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Michel, Ad, Geert, Nick VD, Nick S, Poet, Robin, Mario, Bart, Herman, Boyd en Ronny

 

4 ploegen en slechts 1 veld

 

Toen we toekwamen was het eerst: “Oef, de kleedkamers zijn open.” Maar iets later kwamen de Leeuwen melden dat er slechts één veld gekalkt was. Dus weerom een probleem. Maar door de goede onderhandelingen van Ad kregen wij toch het veld met de lijnen. Leeuwen, dank u wel!!! Met weer wat vertraging kon dan scheidsrechter Dubbelman de wedstrijd toch fluiten.

 

Opstelling:

Keeper: Boyd

Verdedigers: Mario, Bart, Michel en Herman

Middenvelders: Nick VD, Nick S, Poet en Robin

Aanvallers: Ad en Geert

 

Made was slechts met 10 spelers afgezakt naar Wuustwezel, dus leverde de Krochten twee grensrechters: Suske voor de Krochten en Louis ging voor de tegenstander vlaggen. Dan waren er ook nog: Leo, Jo, Erna en Cindy.

Het was vandaag voor de Krochten een moeilijke wedstrijd, het duurde tot ver in de 2de helft dat ze het overwicht kregen. Boyd moest in het begin van de wedstrijd al tweemaal in actie komen. Een pass van Nick VD ging via Ad naar Geert en iets later weer een voorzet van Ad naar Geert, maar die kon er net niet bij. Maar ook Made drukte. Toch weer een goede actie van Mario en bij een bal van Nick VD kon Ad juist niet aan. Dan legde Geert terug naar Bart, maar die trapte over. Een vrijschop van Nick S ging in corner en een afstandsschot van Geert over. In de 15de minuut mocht Nick S nogmaals een vrije trap nemen en de bal ging weer in hoekschop, de corner van Bart kwam bij Ad en het stond 1-0. Door een fout op Mario mocht Nick S weer een vrije trap nemen. Een bal die vertrok bij Nick VD werd doorgekopt door Geert naar Ad, die moest werken om de bal dan toch nog door te geven aan Nick S, maar de bal ging uiteindelijk naast. Michel en Bart hadden hun handen vol met de aanvallen van Made. Dan weer een bal van Ad via een goeie voorzet van Geert naar Poet. Na een half uur vertrok een bal van Robin naar Ad, die de bal teruglegde naar Geert en die binnentrapte (2-0). Maar 5 minuten later stond het 2-1. Iets later verving Ronny Mario. De vrije trap , door een fout op Ad, werd genomen door Nick S, maar de keeper pakte. Dan vertrok een bal van Geert naar Ad, die voorzet, maar Robin kopte naast. En dan trapte ook Nick VD ook nog eens op de doelman.

 

De eerste actie in de 2de helft van de Krochten vertrekt bij Ronny, gaat naar Geert die Robin probeert aan te spelen. Na 5 minuten een tegenactie van Made en het is 2-2. Dan een lange loopactie van Herman en een pass naar Geert. Een bal van Nick S naar Ronny gaat over. De corner van Ad gaat voorlangs en het wordt terug hoekschop. Nu neemt Nick S de corner, maar Poet kopt naast. Na een kwartier vertrekt er weer een bal van Robin, een assist van Ad naar Nick VD en 3-2. Een vrijschop van Nick S wordt door Geert overgetrapt en een vrije trap van Bart gaat er net langs. 10 minuten later komt Made terug gelijk, het wordt 3-3. Dan toch weer een voorzet van Geert naar Bart, maar de keeper werkt in hoekschop. Op het half uur komt Ad voor de goal, na heel wat geharrewar komt de bal bij Robin en die scoort (4-3). Een nieuwe lange loopactie van Herman komt bij Geert. 5 minuten later een assist van Robin naar Geert die iedereen uitspeelt en dan binnentrapt (5-3). Een bal van Ad komt juist niet bij Geert, iets later legt Geert een bal terug naar Poet. Mario komt terug op het veld voor Michel, Herman krijgt voor de rest van de wedstrijd de kapiteinsband om. Met nog enkele minuten te spelen een voorzet van Nick S naar Ad en hij zorgt voor de 6-3. Dan nog een bal van Geert voor de goal naar Robin en Ronny trapt, nog juist voor het affluiten, naast.

 

Volgende week naar Heira 3, de wedstrijd start om 10.00u.

20:51 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.