01-09-13

Wedstrijdverslag Krochtenboys - Sport boys

Scheidsrechter: J. Dictus

Uitslag: 2-1

Doelpunten: Robin

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Michel, Geert, Stijn, Tom, Nick S, Jan, Robin, Nick VD, Bart, Karl, Boyd en Herman

 

Doelman van Sportboys, man van de match.

 

Het was slechts de 3de keeper die in de goal stond, wat moet hun 1ste doelman wel niet zijn. Telkens stond hij wel op zijn plaats en als hij dan toch niet op z’n plaats stond, dan was er nog een speler van Sportboys die zorgde dat de bal niet binnen ging.

 

Opstelling:

Keeper: Boyd

Verdedigers: Nick VD, Bart, Michel en Karl

Middenvelders: Tom, Nick S, Jan en Robin

Aanvallers: Geert en Stijn

 

Vandaag waren Jos, Christel en Guy de supporters, Herman was grensrechter. De eerste actie was van Sportboys, Boyd pakte de bal. Dan gooide Robin voor, maar Geert kon er niet bij. Nick VD deed een rush op rechts en een vrijschop van Stijn werd door de keeper in corner gebokst. Na 10 minuten was er een goeie actie van Sportboys en iets later werd een vrije trap net over de goal van Boyd getrapt. Er volgde een afstandsschot van Geert dat rakelings over ging. Robin zette voor maar Bart kon er niet aan. Michel moest iets later de bal buiten koppen. Een voorzet van Nick VD kwam niet bij Geert. Een goede actie van Stijn eindigde op een verdediger. Na een half uur veel gerommel voor de goal van Sportboys maar de bal wilde niet binnen. Een pass van Tom op Geert belandde op de keeper. En een hoekschop van Sportboys werd door Bart weggekopt. Iets later moest Karl tot 2x toe redden. Een corner van Nick S werd teruggelegd naar Bart, ging naar Jan en terug hoekschop. Nick VD liep de rechtse lijn af, maar de bal werd in hoekschop gewerkt. Een bal van Nick S werd door Karl naast gekopt. Een pass van Nick S, werd door Geert nog scherp voorgezet, maar ging weer in hoekschop. Een voorzet van Tom naar Geert werd naast gekopt. Dan liep Jan op rechts, de bal van Tom kwam op de keeper.

 

Na 5 minuten in de 2de helft trapt eerst Stijn en dan Geert op de doelman, uiteindelijk maakt Robin de 0-1. Maar nog geen 5 minuten later staat het terug gelijk (1-1). Daarna een bal van Geert op de keeper, hij lost de bal maar Nick S kan er net niet bij. Dan mag Jan 3 corners op rij geven, de derde wordt door Robin over gekopt. Na 20 minuten trapt Jan met een afstandsschot de bal op de deklat. Een vrije trap van Bart gaat in hoekschop. Een bal die bij Boyd vertrekt, komt via Stijn bij Geert maar de doelman staat weer paraat. Een hoekschop door Jan genomen, wordt door Robin naast gekopt. Een voorzet van Tom naar Geert wordt door een verdediger in hoekschop gewerkt. Een corner van Jan wordt door Stijn over doel gewerkt. Een actie van Sportboys wordt scherp voor doel gegeven. Na een half uur een pass van Karl naar Geert, op de doelman. Geert doet het nog eens over. Dan een bal van Geert naar Tom, op de keeper, daarna doet Nick S dit ook nog eens. 5 minuten later een counter van

Sportboys die eindigt op de paal. Door een fout op Stijn, geeft Bart de vrije trap, de bal gaat via de muur in hoekschop. De corner van Jan komt bij Karl en Robin, maar de bal wil er niet in. In de 40ste minuut gaat de bal in de korte hoek binnen (2-1), Krochten staat op achterstand. Een ver schot van Bart gaat naast. Herman komt in de plaats van Tom en Jos neemt de vlag over. Stijn trapt nog op de keeper, Geert op de lat Nick S is goed mee gevolgd, maar hij kan er juist niet aan. Nick VD gooit de bal voor, maar er volgt geen afwerking. Een bal van Robin gaat naar Karl, op de keeper, terug het veld in, dan Nick S maar de bal wordt op de doellijn door een speler weggetrapt. Een voorzet van Geert naar Nick S wordt door de doelman overgetikt. De corner van Jan gaat eerst naar Geert, een speler redt; dan naar Nick S en weerom redt een speler. En dan fluit J. Dictus een einde aan de wedstrijd.

 

Volgende week thuis tegen KPJ Made, de wedstrijd start om 9.30u.

15:03 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.