25-08-13

Wedstrijdverslag Krochtenboys - UBZ

Scheidsrechter: M. Palinckx

Uitslag: 8-2

Doelpunten: Geert (3x), Ad (2x), Nick, Bart en Stijn

Geel: -

Rood: -

Gespeeld: Michel, Ad, Geert, Stijn, Nick, Poet, Robin, Karl, Steven, Herman, Boyd, Bart en Bram

 

Met vertraging het nieuwe seizoen gestart.

 

Ondanks de goede afspraken met het gemeente Wuustwezel was de kleedkamer niet open. Toch werd al het mogelijke gedaan om een sleutel te bemachtigen (telefoontjes, naar sporthal, naar de verantwoordelijke,…). Dan maar buiten omkleden in de hoop dat in de loop van de wedstrijd de deur geopend zou worden. Maar na de wedstrijd was alles nog gesloten, dus zonder douchen naar ons nieuwe clublokaal: de Zwaluw in Loenhout waar de boterhammen klaar stonden.

 

Opstelling:

Keeper: Boyd

Verdedigers: Karl, Steven, Michel en Herman

Middenvelders: Stijn, Nick, Poet en Robin

Aanvallers: Ad en Geert

 

Naast het plein: Guy (met hernia), dus Louis werd grensrechter, Suske, Tinne met Alex en Axel, Jos en Christel, Jan, Anke en Anton. Op het veld toch voldoende spelers, Herman heeft z’n werk gehad om een team bijeen te krijgen.

Met 20 minuten vertraging floot M. Palinckx de 1ste wedstrijd van het nieuwe seizoen op gang. Eerst werd er over en weer gevoetbald, na 10 minuten ging een strakke bal van Geert binnen (1-0). Maar een drietal minuten later kon UBZ al tegenscoren (1-1). Een goeie loopactie van Herman op links ging in hoekschop. Geert nam de corner en Karl kopte terug in hoekschop. Nick deed een mooie actie door het midden, iets later moest Boyd dan weer redden. UBZ voerde de druk op. Een bal van Robin naar Geert ging net naast. Dan weer een kans voor UBZ, aan de andere kant een trap van Stijn op goal. Een pass van Geert naar Stijn werd door de doelman in hoekschop gewerkt. De corner van Ad kwam bij Steven, maar ging terug in hoekschop. Daarna een mooie één/twee tussen Geert en Stijn. Dan Karl naar Ad en daarna weer Ad naar Geert, de keeper werkte in hoekschop. Een corner van Geert kwam bij Steven die op de lat trapte. Een bal die bij Stijn vertrok, kwam bij Robin maar die kopte naast. Een actie die bij Nick vertrok, kwam bij Karl die voorzette maar er was niemand aan de goal. Een pass van Steven kwam bij Stijn, maar de keeper was paraat. Een bal van Steven kwam via een hakje van Geert terug bij hem, hij trapte over. Een volgend hakje van Geert kwam bij Karl die Stijn probeerde te bereiken. In de 40ste minuut kwam een bal van Michel ongelukkig tegen een UBZ-speler en het werd 1-2. Dan weer een bal die vertrok bij Ad naar Geert, die naast ging. Maar een paar minuten later een assist van Steven naar Geert, die de doelman netjes uitschakelde, en het stond 2-2. Een bal van Karl via Ad naar Poet belandde op de keeper.

 

Bart en Bram komen in de 2de helft voor Poet en Steven, Herman gaat laatste man spelen. De eerste actie is van Nick naar Ad, maar de doelman redt. Een afstandsschot van UBZ wordt

door Boyd gepakt. Na 5 minuten vertrekt de bal bij Geert en Ad werkt juist naast de paal binnen (3-2). Een goede actie van Robin en een doorsteekbal van Bart naar Geert. Daarna wordt Robin getackeld, de vrije trap van Nick splijt op de lat. Na 10 minuten een goal door Nick mooi in de winkelhaak (4-2). Enkele minuten later wordt Ad in het strafschopgebied neergelegd, de penalty wordt door Bart genomen en het staat 5-2. Ad kan de bal nog juist van de achterlijn houden en voorlangs de 2 palen laten rollen. De Krochten voert de druk op: Nick naar Geert, Stijn naar Geert, Nick naar Geert (bal belandt op de keeper), een bal van Ad moet door de doelman in hoekschop gewerkt worden. De corner van Ad wordt net niet binnengekopt door Robin. Een bal van Robin wordt door Karl naast gestift. Dan trapt Karl de bal over de afrastering achter het doel. Suske gaat de bal zoeken met Axel en Alex. Hij heeft geluk want de tweeling haalt de bal voor hem uit de sloot. Na een half uur vertrekt de bal bij Robin en gaat via Ad naar Geert (6-2). 5 minuten later een assist van Geert naar Stijn (7-2). Dan een bal Bart naar Geert, maar die lobt over. In een volgende fase is het eerst Robin en dan Geert die naast trapt. Robin wil nog graag zijn goal, maar het is Ad die de 8-2 eindstand vastlegt.

 

Volgende week naar Sportboys, de wedstrijd start om 9.00u.

16:15 Gepost door michel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.